promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis élő adásban érzékenyült el, könnyeivel küszködve szólalt meg a rapper
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtisra nagy hatást gyakorolt a The Voice egyik versenyzője.

Szombat este végleg véget ért a The Voice az RTL csatornáján és az is kiderült, hogy ki lett a győztes. Miklósa Erika versenyzője diadalmaskodott, Szakács Erika vihette el a fődíjat. Ám az utolsó adás rejtegetett megannyi izgalmat, a versenyzők hatalmasat énekeltek és a megható pillanatokból sem volt hiány.

Curtis nem arról híres, hogy csak úgy megnyílik és potyognak a könnyei, de ez most teljesen megváltozott. A The Voice egyik produkciója után olyan történt, amire nem lehetett számítani. 

Mikor szombat este Kovács Harmat produkciójára került a sor, a coach-ok különböző véleményeket mondtak róla, de mindegyikük elképesztően megdicsérte a versenyzőt, szinte már el voltak tőle ájulva. Miklósa Erika, habár nem a saját versenyzője, mégis úgy fogalmazott, hogy akár Harmat is lehetne a győztes. Trokán Nóra úgy vélekedett, hogy a fiatal lány most volt a legfókuszáltabb, Curtis reakciójára pedig szinte senki sem számított. A könnyeivel küszködött, alig tudott megszólalni. Már Harmat kisfilmje alatt is majdnem sírt, de a produkció után teljesen elérzékenyült. 

Addig örülj, amíg a családod itt van. Tudod mit meg nem adnék, hogy az édesapám ott lehessen bármelyik koncertemen a színpad oldalán?

- fogalmazott a rapper, aki korán elvesztette az édesapját. 

Azzal folytatta, hogy elképesztő, amit a családja tesz a fiatal lányért, akinek valóban hihetetlen hangi adottságai vannak. Manuel szintén nem győzte dicsérni, majdnem kicsattant a büszkeségtől. 

A The Voice idén ősszel került vissza a magyar tévéképernyőkre. Először ugyanis a TV2 csatornáján lehetett látni, de egy évad után úgy döntöttek, hogy nem indítják újra. A tehetségkutatót azonban már nem láthatjuk majd hétvégente, az pedig kérdéses, hogy jövőre az X-Faktorral tér-e vissza az RTL vagy érkezik a The Voice második évada. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás