promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő rongyrázás: Zimány Linda egy luxusautó árában parádézik Párizs utcáin
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Méregdrága szettben csípték el Zimány Lindát a francia fővárosban.

Zimány Linda elsősorban talán szexi külseje miatt lett ismert a széles közönség számára és már egészen fiatalkorában befutott modellként kereste a kenyerét. A gyönyörű szőkeség bájaival mindenkit lenyűgözött a Playboy lapjain, később több férfimagazin kedvéért is ledobta a textilt.

Linda szépsége egyébként mit sem változott az azóta eltelt években, azt pedig szinte mindenki tudja róla, hogy a mai napig igencsak szereti a luxusmárkák ruhakollekcióit magán viselni. Legfrissebb szettjét pedig most meg is mutatta egy videóban.

Manapság az egyik legmenőbb TikTok-trend, hogy a tartalomgyártók vadidegen embereket állítanak meg az utcán és a véleményüket kérdezik különböző társadalmi témákkal kapcsolatban, de közben arra is kíváncsiak, milyen márkájú ruhát viselnek. Egy ilyen felvételen láthatjuk most viszont a csinos szőkeséget Zimány Lindát is, aki igencsak büszkén ecsetelte az őt faggató TikTokkernek, hogy milyen márkákat visel magán.

A felvételt, melyben a modell részletesen elmondja, milyen márkákat visel a magnetic_outfit nevű felhasználó töltötte fel a TikTokra. Az nlc.hu által kiszúrt videóban Linda videóban bátran mutatja meg Hermès csizmáját, Balmain blézerét, Saint Laurent kabátját és Chanel táskáját. Mondani sem kell, hogy természetesen a szőke szépség ékszerei és a napszemüvege is designer márkájúak, a portál azonban most elsősorban a szett főbb ruhadarabjainak árát próbálta meg kiszámolni, de így is brutális összegek jöttek ki.

A  számítások szerint a Hermès csizma, amit Linda visel, 3350 euro, azaz 1 260 000 forintba kerül, egy hasonló Balmain blézer 789 000 forintot kóstál, a Saint Laurent kabát jelenlegi ára 3669 font, azaz 1 578 000 forint, egy ilyen klasszikus Chanel táska 3000 és 4000 dollár között, tehát 1 000 000 vagy 1 300 000 forint körül mozog. 

Csak az alapokat számolva tehát Zimány Linda egy átlagos hétköznapi vásárláshoz egy nem kevesebb mint 5 millió forintos szettben szalad le.

@magnetic_outfit Streetstyle à Paris…look du jour manteau @SAINT LAURENT blazer @Balmain jupe @ZARA bottes #hermesshoes #hermes sac à main #chanelbag lunettes @CELINE béret @Dior bijoux @Cartier et achat du jour @Golden Goose son original - magnetic_outfit
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás