promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Zimány Linda meztelen képeit?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Lindáról Ördög Nóra férje csinált meztelen képeket.

Zimány Linda többször is szerepelt a Playboy-ban. Először a férfimagazin 2008-as év, szeptemberi számának címlapján pózolt, egy fonott kanapén üldögélve, bal tenyerével a lába között takarta, a melleit pedig a szőke hajtincsei rejtették el az olvasók szeme elől. A 2010-es év, májusi száma azonban már sokkal izgalmasabb dolgokat tartogatott, ugyanis abban jelentek meg a csábos ügyvédnő meztelen képei, amelyeket Ördög Nóra férje, Nánási Pál készített.

Úgy hírlik a bulvársajtóban, hogy Zimány Linda nagyjából 1-1,5 millió forintot kapott ezekért a képekért, amiket Nánási a mai napig a saját honlapján mutogat referenciaként. Az ügyvédnő akkoriban még csak 24 éves volt, vagyis pont olyan korú volt, mint Herceg Erika, akiről ugyancsak 24 évesen készültek anyaszült meztelen képek az orosz és az ukrán Playboy-ba.

Bár szép pénzt kapott az akkori fotózásért, a magánélet nem tartogatott számára ennyi jót akkoriban. A Playboy-szereplés után ugyanis szakítottak akkori párjával, Kaló Dénes pókerjátékossal, és még 2010-ben összejött Dzsudzsák Balázzsal, akivel két évig éltek boldog párkapcsolatban.

Zimány Linda a fotózás után azt mondta, hogy szerinte ennek a szakmának másról kellene szólnia, mint a meztelenkedésről, sokkal több fantáziának és izgalomnak kellene benne lennie. Aki kíváncsi arra, hogy milyenek is voltak Zimány Linda meztelen képei a Playboy-magazinban, azok IDE kattintva megnézhetik Nánási Pál oldalán; természetesen ezek a fotók még a plasztikai beavatkozása előtt készültek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás