promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda testhez simuló ruhában mutatta meg bájait, minden férfi tekintete egy pontra szegeződik
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell nagy előszeretettel mutatja meg magát a rajongóknak, és erre minden oka meg is van. Zimány Linda 30 fölött is gyönyörű.

 

Zimány Linda elsősorban talán Dzsudzsák Balázs párjaként lett igazán ismert a széles közönség számára, de már jóval korábban is befutott modellként kereste a kenyerét, bájaival mindenkit lenyűgözött a Playboy lapjain, később több férfimagazin kedvéért is ledobta a textilt. Linda szépsége mit sem változott, de idő közben fiatal harmincas nővé érett, akinek mások a preferenciái. Az igazit ugyanakkor még mindig keresi, bár Dzsudzsák után számos partnerrel hírbe hozták, akadt akivel lencsevégre is kapták, ez eddig nem talált rá az igazán nagy szerelem.

Linda azonban nem panaszkodik, és rendkívül tevékenyen tölti az idejét. Kevesen tudják róla, de 2014-ben jogászként szerzett diplomát a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ezzel is rácáfolva azokra a rosszindulatú előítéletekre, hogy aki szép és sikeres, az nem lehet okos. Zimány Linda mégsem a jogi pálya felé indult, hanem a média és a divat világa felé.

Már korábban is vezetett műsorokat a  Duna Televízióban és a Cool TV-ben, énektehetségét, azonban Linda nem csupán egy szépség, aki a kamerák előtt ragyog. Az ének iránti szenvedélyét 2017-ben is megmutatta, amikor a TV2 A nagy duett című műsorában Oláh Gergő partnereként lépett színpadra, tántehetségét pedig tavaly mutatta meg a Dancing with the Stars műsorában, itt Bődi Dénes volt a partnere. Dénes is azt nyilatkozta, hogy Zimány Linda minden előítéletre rácáfol, nem csak egy szőke cicababa, amilyennek sokan az internet alapján elképzelik őt.

A sztármodell, jogász és médiaszereplő tavasszal saját vállalkozásba fogott, és elindította saját ruhamárkáját, a The Blush-t. Linda jó üzleti érzékkel kötötte össze modell karierjét és a divat világát, hiszen a ruhák viselése testhez álló feladat. Az Instagramon rendszeresen népszerűsíti saját ruha márkájáta, ami bár még csak most tavasszal indult, hatalmas népszerűséget örvend, a webshopból egymás után kapkodják el a szebbnél szebb darabokat. Linda szenvedélyesen dolgozik az üzlet sikere érdekében, és elkötelezett amellett, hogy minőségi termékeket kínáljon rajongóinak. Nemrég például ebben a szettben pózolt, edzőruhának talán egy kicsit túlzó, mi mégis el tudjuk képzelni, hogy valaki ebben emelgesse a súlyokat. Kicsit lejebb görgetve is egy testhez simuló ruhában láthatjuk: ez már egyértelműen nem a konditermekbe való.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás