promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A teljesen megváltozott Zimány Linda olyan meghökkentő dolgot mondott élő adásban, hogy még a műsorvezető is dobott egy hátast tőle
Borítókép:  Hírnavigátor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Zimány Linda olyan őszintén beszélt vágyairól, mint még talán soha. 

Zimány Lindáról múltkor megírtuk, hogy imádja Amerikát és sokszor megy ki meglátogatni Miamiban élő barátnőjét. Most a Mokkában vendégeskedett az igazi hazai celebnek számító modell-ügyvéd, aki továbbra is egyedülálló, pedig már készen állna komolyabb dolgokra is, mint akár a családalapítás. 

Zimány Linda a Mokkában férfiideáljáról beszélt és jövőbeli terveiről, de volt egy olyan mondata, amin a műsorvezető, Istenes László is nagyon megdöbbent az élő adásban. 

Mindjárt kiderül, hogy hangzott ez a bizonyos mondat. 

A modell elárulta a beszélgetés közben, hogy egyre jobban érzi már, hogy 37 éves és szívesen lecsillapodna már, nem szeret kimozdulni. Így viszont nehéz ismerkednie is. Legutóbbi kapcsolatáról így beszélt:

"Azért nehéz az ismerkedés, mert egy nagyon bensőséges kapcsolatra vágyom. Az utolsó kapcsolatom is ilyen volt egyébként, három és fél évvel ezelőtt. Azért az egy hat évig tartó kapcsolat volt, ami nagyon bensőséges volt, sokkal többről szólt, mint egy szimpla szerelem vagy tűz. Minden intim dolgot az életben megosztottunk egymással. Nekem ezt nehéz elérni ismerkedésnél, mert azt veszem észre, hogy sokkal felszínesebb és gyorsabb világban élünk, és azt érzem, hogy nagyon sok férfi megijed attól, amikor az ember egy kicsit mélyebben belemegy a dolgokba."

Zimány Linda születésnapját is szorosabb baráti körében tartotta és már egyre nehezebben nyit mások felé. 

"Nem annyira szocializálódom, ezt vettem észre magamon az utóbbi időben. Eddig az volt, hogy magamat építettem, a munkámmal foglalkoztam; most már készen állok a kapcsolatra egy jó ideje, csak most meg nem szeretek kimozdulni. Ilyenkor mindig van egy ilyen kettősség, hogy menne ez már, csak ki kéne mozdulni" 

-mondta Linda. Aztán annyira elkapta az őszinteség, hogy mélyebben is mesélt vágyairól és elárulta, hogy nagyon vágyik már az anyaságra és a családalapításra. Erre a műsorvezető visszakérdezett, hogy 

"Biztos, hogy ezt akarod? Mert nekem azért ez furcsa, megmondom őszintén."

De Linda megerősítette abban, hogy akármilyen meglepő, ő erre vágyik a legjobban de ezt csak azt tudja, aki igazán ismeri őt. Bensőséges kapcsolatra vágyik és nem egy felszínes dologra. Aztán Istenes Laci megdöbbenését is tovább fokozta, amikor még egyszer rákérdezett a baba dologra.

"És tényleg ezt akarod? Pelenkázni, szoptatni, biciklizni tanítani?"

"Abszolút"

-mondta a modell, majd hozzátette, alapdolgokra vágyik egy férfiban, de nehezen találja ezt meg.

Az azonban kiderült, hogy a humor, családszeretet, tisztelet, hűség, érzelmi intelligencia - ezek azok a legfőbb dolgok, amiket Linda keres egy pasiban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás