promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda hátat fordítana Magyarországnak, de vajon küldföldön is a testéből akarna élni?
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar modell megdöbbentő dolgokat mondott a vele ismerkedni vágyó férfiakról.

Zimány Linda az utóbbi napokban stílust váltott és rövidebbre vágatta a haját, mely sokak szerint sokkal jobban áll neki, mint a hosszú haj. De a jogász-modell más újdonsággal is szolgált mostanság, mégpedig egy amerikai úttal. Zimány Linda egy barátnőjét látogatta meg kint, Miamiban, és ennek kapcsán arról beszélt, hogy nem lenne neki kint egyszerű az élet és gyakorlatilag újra kéne kezdenie szinte mindent. 

Zimány Lindát Magyarországon sokan bántják plasztikai műtétei és kéteshírű ismerkedései miatt, de kint ezzel nem kell szembesülnie.Saját bevallása szerint könnyebben is ismerkedik az USA-ban és az időjárást is sokkal jobban szereti ott, mert sokkal többet süt a Nap. 

Lindát itthon mindenki modellként és egykori Britney Spears hasonmásként tartja számon, de az évek során jogász végzettséget is szerzett és Dr. Zimány Linda lett belőle, viszont ezzel a szakmával kint nem tudna elhelyezkedni, mert Amerikában teljesen más a jogrendszer, és gyakorlatilag mindent elölről kéne kezdenie. Így ha le kéne telepednie Amerikában, a modellkedésben lenne számára nagyobb perspektíva- legalábbis kezdetben.

"Az ügyvédi pályámmal sok mindent nem tudok kint kezdeni, mert ugye más a jogrendszer, angolszász jogrendszer van. Teljesen újra kéne csinálnom mindent gyakorlatilag, legalábbis a szakvizsgákat. Úgyhogy az megint tíz év lenne, ahhoz meg már nem vagyok annyira fiatal" 

-mondta Linda a Reggeliben. 

A modell már hosszú ideje nem találja itthon a szerelmet, és látszólag teljesen az üzletbe veti magát, saját ruhamárkájával mindig van valami teendő. Linda arról is beszélt a riportban, hogy inkább interneten keresztül keresik meg a férfiak és próbálnak vele ismerkedni, de aki mégis van olyan bátor, és odamegy hozzá pl egy étteremben, az általában külföldi. 

Az RTL-es riport itt látható:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás