promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A játékostársa pofátlanul kikezdett Zimány Lindával a Szerencsekerékben
Borítókép:  Kasza Tibor offical - TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Domonkosnak nem kellett a szomszédba mennie egy kis flörtölésért. Zimány Linda rögtön meg is jegyezte, hogy nem erre szerződött.

A TV2-nek sikerült új életet lehelni a Szerencsekerékbe. A műsor egyik nagy vérfrissítése hogy a két játékos mellé mindig meghívnak egy celebet, aki színesíti picit a műsort.

Az előző adásban dr. Zimány Linda volt a sztárvendég, aki lerántotta a leplet az egyik legnagyobb félelméről. Egy úgynevezett „Fear of Missing out” jelenségben szenved, a videóból pedig kiderül, hogy mi is ez pontosan.

Közben egy elég tökös játékos állt Linda mellett, aki nem félt bevetni a pofátlan flörtölést. Az ügyvédnő meglepődött Domonkos szókimondó stílusán, aztán halkan megjegyezte, hogy egyáltalán nem erre szerződött. Hát, pedig ez a műsor egyik motorja.

Linda végül eljutott az utolsó fordulóig, de pénz nélkül kellett távoznia, mivel nem ment neki a végső feladvány. Nem baj, egy értékes tárgynyereményt így is hazavihetett. Ti rájöttetek volna, hogy mit takar az bizonyos „kalandtúra”?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás