promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi keményen beszólt Megyeri Csillának
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla állandó célpont volt a Szerencsekerékben.

Megyeri Csilla volt a Szerencsekerék csütörtöki adásának sztárvendége, aki bebizonyította, hogy tényleg utolsókból lesznek az elsők. Az influenszer javarészt a szerencsének köszönhette, hogy bekerült a fődíj játékba, de ott aztán Fortuna teljesen magára hagyta, aminek meg is lett az eredménye. Csillának sajnos nem sikerült megfejtenie az utolsó feladványt, tehát a pénzt nem vihette el, de a tárgynyereményeket igen, így gazdagabb lett egy TV-vel és egy kétszemélyes wellness hétvégével.

Csilla az adás előtt az alábbi posztot rakta ki az Instagram-oldalára.

„Én is részese lehettem annak a legendás műsornak (reload), amit még gyermekként a szüleimmel, nagyszüleimmel együtt néztünk, és izgultunk a játékosokkal/játékosokért, és velük együtt próbáltuk megfejteni a feladványokat”.

[[k]]

Persze Kasza Tibi megint kitett magáért, ezúttal is előszeretettel oltotta be a játékosokat, ha lehetősége nyílt rá, Csillának például elmondta, mitől tűnik butának.

[[v1]]

Az egyik villámjáték során óriásit hibázott Csilla, amitől az egész stúdió nevetésben tört ki, míg a műsorvezető kénytelen volt együttérzően átölelni őt.

Az influenszer furcsa módon kezdeményezett az egyik játékosnál, aki személyi edzőként dolgozik.

Az alábbi videóban pedig megnézhetitek, hogyan veszítette el Csilla az összes pénzt, amit összegyűjtött. Ti tudtátok volna a megfejtést?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás