promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit még sosem mutatott magából a 45 éves magyar műsorvezetőnő
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bikiniben mutatta meg tökéletes idomait a szőke szépség.​

A 45 éves műsorvezetőnő, Sándor Orsi leginkább a FEM3 és az RTL képernyőjéről lehet ismerős a nézők számára. A még mindig elképesztően csinos televíziós szinte semmit sem vesztett azóta, hogy bő 20 évvel ezelőtt elindult a Miss Balaton szépségversenyen, amit aztán meg is nyert.

Orsi modellkarrierje 40 fölött sem állt meg, pedig ebben a korban a legtöbben már visszavonulót fújnak, de ő az idővel csak egyre vonzóbbá vált, a szépsége pedig mit sem hanyatlott az évek során, a műsorvezetőnő ugyanis még mindig fantasztikus formában van.

A kétgyermekes édesanya egyébként a sport szerelmese és a közösségi oldalakon is igencsak aktív. Orsi a követőit nem csak kreatív ötletekkel és stílustanácsokkal látja el, de csodálatos alakjáról is rendszeresen oszt meg képeket a nagyérdeművel. 

A szexi műsorvezető pontosan így tett most is és egészen elképesztő fotókkal lepte meg követőit. A képek tanúsága szerint Orsi jelenleg éppen a jól megérdemelt pihenését tölti egy lenyűgöző tengerparti városkában, ahol nemrégiben egy hajókiránduláson is részt vett, természetesen bikiniben. A modell egy párducmintás fürdőruhát vett fel a hajókázáshoz, ami tökéletesen mutat rajta.

Orsi csak úgy ragyog a gyönyörű környezetben, alakja pedig kétségkívül még most is tökéletes. Látszik rajta a rengeteg munka, amit beletett az évek során.

Tegnap kihajóztunk, hogy korallszigetek között csodás színes halakkal úszkáljunk a naplementében. Felejthetetlen élmény volt! Hoztam nektek néhány képet a hajóról. Megmutatom majd azt is, mit láttunk odalent

  - írta a szexi fotók mellé a műsorvezető.

Orsi egyébként a mindennapokban a sportosan elegáns szetteket szereti, melyekről most szintén jó néhány fotót megosztott az Instagram-oldalán.

Szeretem a sportos szetteket egy elegánsabb táskával kombinálni. Ha óvatosan raksz össze különböző stílusokat, az izgalmasabbá teszi az összhatást. Pláne amióta a sportcipő “mindennel is” jól mutat

- olvasható a legfrissebb képei mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás