promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány tört ki egy Törökországba tartó járaton: részeg nő harapta meg a légiutas-kísérőket
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan botrányosan viselkedett egy utas a Jet2 repülőjén, hogy a légitársaság egy életre kitiltotta a nőt a járatairól.

Egy 61 éves nőt egy életre kitiltatta magát a Jet2 légitársaság járatairól, miután a fedélzeten borzasztóan és undorító viselkedett. A járat, amelyen tartózkodott a Törökországba vette az irányt Glasgow-ból, de a görögországi Thesszaloniki repülőtéren kényszerleszállást kellett végrehajtania, ahol a nőt letartóztatták. Később bűnösnek találták a bíróságon a forgalom akadályozásában, a repülés közbeni repülőgépen elkövetett garázdaságban és a pilóta parancsainak megszegésében. 17 hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Körülbelül fél órán keresztül, amíg a gép kényszerleszállást hajtott végre folyamatosan járt a lába, a fejét pedig az előtte lévő ülésbe verte. Amikor oxigénmaszkot tettünk rá, azonnal levette és ököllel ütni kezdte a személyzetet, megpróbálva megharapni őket, ami megzavarta a repülés biztonságát

- nyilatkozta az esetről az egyik légiutas-kísérő.

A pilóta bíróságon felolvasott nyilatkozatából kiderült, hogy két órával a felszállás után értesítették arról, hogy a nő részeg és orvosi ellátásra szorul. Hozzátette, hogy a nő bántalmazott egy légiutas-kísérőt, és egy pohár vízet is hozzá vágott.  A Jet2 pilótája ezután kényszerleszállást kért a nő agresszív viselkedése miatti. A bíróságon a nő bocsánatot kért, és azt állította, hogy pánikrohamot kapott, emiatt pedig alig emlékszik valamire. 

A légitársaság megerősítette, hogy az utasnak megtiltották, hogy a jövőben velük utazhasson és megköszönték a személyzetüknek, hogy kezelték az esetet. Ilyen egészen biztosan nem mindennap fordul elő, nagyon furcsa ez a magatartás, talán még az is elképzelhető, hogy az utas valamilyen szer hatása alatt állt, mert ez még egy pánikrohammal sem igazán magyarázható. A légitársaság képviselője kijelentette, hogy családbarát légitársaságként zéró toleranciát vállalnak a zavaró magatartással szemben - írja a Daily Star

Ha jobban is érdekel, hogy milyen reakciókat válthat ki az emberből egy pánikroham, javasoljuk ennek a videónak a megtekintését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás