promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladja a véghajrában az Ázsia Expressz játékosa? Drámai fordulat Ördög Nóra műsorában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Ázsia Expressz játékosa a feladáson gondolkodott.

Pénteken véget ér az Ázsia Expressz, ezzel pedig lekerül a TV2 aktuális műsorai közül, az esti órákban már nem követhetjük figyelemmel a mexikói kalandokat. Addig azonban még folytatódnak az izgalmak és nehezebbnél nehezebb feladatokat kapnak az utolsó napokra a versenyzők.  A héten egy furcsa maja játékban is meg kellett mérkőzniük, az előző adásban pedig egy hatalmas súlyt kellett a versenyzőknek tartani. 

Ördög Nóra ugyanis azzal kezdte a keddi adást, hogy a játékosoknak a párjuk nélkül kell útnak indulniuk és stoppolniuk is. A küldetéseket így egyedül kellett teljesíteniük, eközben a páros másik tagjaira is várt némi feladat Ördög Nóra vezetésével. 

Kecskés Enikő, Pető Brúnó, Hegyes Berci és Tóth Dávid olyan feladatokat kaptak, amivel segíteni, de hátráltatni is tudták a párjukat. Az egyik ilyen feladat az volt, hogy egy hosszú ideig kellett a vállukon tartani egy nehéz rudat, amelyre súlyokat helyeztek el. Brúnó már igencsak szenvedett a játék alatt, a feladáson gondolkozott. Egy valami azonban hajtott előre a zenészt, nem akarta letenni a rudat Enikő előtt. A csinos modell azonban nem adta fel, hiába próbálta a fiatal fiú odasúgni többször is neki, hogy nem tett le a győzelemről. 

„Már rég ledobtam volna, ha Enikő feladta volna”

- választ Brúnó Ördög Nórának, aki úgy vélekedett, hogy a modell nagy leckét ad a fiúknak kitartásból. 

„Ha ledobod, én egyből ledobom”

- szólt oda még Enikőnek, ám ő egyáltalán nem tágított, fél órán keresztül tartotta a súlyokat. 

Végezetül Dávidnak sikerült talpon maradnia a legtovább, úgy küzdött, akár egy tigris. A műsor végén pedig valakiknek távoznia kellett, akik nem voltak mások, mint Kafi és Enikő. Ezzel pedig a top hármas mezőny is összeállt, Hegyes Berci és Vágner Fanni, Kucsera Gábor és Tóth Dávid, illetve Kempf Zozo és Pető Brúnó párosa közül kerül ki a győztes péntek este. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás