promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás az RTL-en, ami két hétvégét is érinteni fog
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL az utolsó pillanatban ismét változtatott a vasárnapi műsorrenden, a Sztárbox a csatorna nagy ütőkártyája, amire kiemelten figyelnek.

Kabát Peti ujját törte, amikor a Sztárboxra készült, apró szilánkokra hasadt. A sportoló négy héttel ezelőtti sajtótájékoztatón határozottan kijelentette, hogy nem hagyja ki a versenyt, de ehhez egészséges ujjal kell részt vennie. Az Újpest egykori futballistája rendkívüli eltökéltséggel kezelésekről kezelésekre járt, és minden rendelkezésére álló időt és energiát beleadott a gyógyulásba.

Orvosai folyamatosan figyelemmel kísérték a felépülését, és Kabát Peti elszánt erőfeszítéseinek köszönhetően hamarosan visszatért a versenyzésbe. Mivel egy hetet csúszik Kabáték összecsapása, a Sztárbox negyeddöntőben két nehézsúly mérkőzés lesz, így alakulnak a párosítások a ma esti műsorban:

  • Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos
  • Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
  • Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó

Azonban nem ez az egyetlen változás a Stárboxszal kapcsolatban.

Múlt héten az RTL számítása már bejött, mikor a Sztárbox előzetesen meghirdetett kezdési időpontját eltolták, és helyet szorítottak a Fókusz különkiadásának, ami csak a Sztárbox kulisszáival foglalkozott. Ezen a héten az utolsó pillanatig várt a csatorna, pedig már pár nappal korábban is lett volna ideje bejelenteni, mikor a The Voice-ot és a Sztárboxot érintő változásokról értesítették a nézőket, de valamiért kivártak inkább az utolsó pillanatig. Most viszont már biztossá vált, hogy a múlt héthez hasonlóan ezen a héten is

a sztárbox kulisszáival foglalkozó fókusz különkiadással indítja a fő műsoridőt az RTL.

Ez azt jelenti, hogy a 19 órára tervezett kezdés helyett a sztárok ökölharca csak fél órával később, 19:30-kor veszi csak kezdetét.

 A csatorna pedig figyelmesebben jár el, mint a legutóbbi két alkalomkor, mert már előre közölték, hogy a jövőhéten ugyanígy követik majd egymást a műsorok. A változás ellenére a műsor hossza nem változik, tehát ezt vagy tudták már akkor is, mikor bejelentették, hogy 40-el hosszabb lesz a műsor, vagy tényleg Kabát Peti távolmaradása bolygatta meg a rendet. Amíg Kabát Peti megpróbálja összeszedni magát, nézzetek bele, hogyan készül tovább Rácz Jenő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás