promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegtépő programváltozásról döntött az RTL, a nézők ezt már nem bírják követni
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint a Sztárbox miatt megy a variálás az RTL-nél.

Érdemes volt az RTL-nek visszahoznia a Sztárbox-ot, hiszen már az első adása lekörözte a TV2-n futó Sztárban sztár leszek-et, és valószínűleg a második élő adást még többen követték figyelemmel, ugyanis az évad legvártabb mérkőzését is előző vasárnap láthattuk:

Istenes Bence és ifj. Schobert Norbert a ringben csapott össze.

Persze az egyik meccs miatt felmerült a gyanú, hogy elcsalták a küzdelmet, a nézőknek ugyanis feltűnt, hogy Dobos Evelin másfajta fejvédőt viselt, mint Sáfrány Emese. Egyesek szerint a színésznő így könnyebben tudott győzni. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István aztán megszólalt az ügyben.

Az RTL már múlt héten is programváltozásokat eszközölt mind a The Voice, mind a Sztárbox esetében, és most kiderült, hogy ezen a héten is meg fogják variálni a dolgokat.

Ezen a héten ismét fél órával hamarabb fog kezdődni a The Voice, már 19:30-tól képernyőn lesz - tehát ismét egy időben fog indulni a Dancing with the Stars-szal. Vasárnap annyiban lesz változás, hogy bár a Sztárbox a meghirdetett időpontban, közvetlenül a 19 órai Fókusz különkiadás után fog kezdődni, 40 perccel hosszabb lesz. Ez azt jelenti, hogy nem 22:10-kor, hanem 22:50-kor fog véget érni; így az esti film eléggé ki fog tolódni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi indokolja ezt a jelentős programváltozást, miért lesz ennyivel hosszabb az élő közvetítés, mikor ugyanúgy 3 negyeddöntős meccs lesz benne, lehet, hogy az RTL még több töltelékkel akarja megpakolni az amúgy is indokolatlanul hosszú műsoridőt. Pedig a nézők már így is panaszkodnak amiatt, mert a box része csupán 15-20 perces, de így még többet kell majd várni egy-egy mérkőzésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás