promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor erre a hölgyre figyelt fel? Kézenfogva kapták le a szőke szépséggel
Borítókép:  TV2 - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azonnal vad elemzésbe kezdtek, hogy mi látható a videón.

Ismét töménytelen mennyiségű izgalmat tartogatott a Dancing with the Stars adása, a TV2 idén valóban nagyot robbantott ezzel a produkcióval. Krausz Gábor és Mikes Anna párosa mint mindig: most is parádésan teljesítettek és a zsűri meg a nézők szíve is teljesen elolvadt.

Látványos táncukkal az egész parkettet leuralták: a végén a vizes medencében bemutatott tánclépésektől pedig felrobbant a stúdió.

Az évadan először a párosok két táncot mutattak be és ebből az egyik egy másik versenypárossal való párbaj. Krausz Gáborék Király Linda és Suti András kettősével kerültek összesorsolásra és hiába a versenyhelyzet, a négyes imádott együtt dolgozni és gyakorolni.

A jó hangulatú csoportos órákról Krausz Gábor az Instagram-oldalán osztott meg egy nagyon mókás felvételt, ami sok ember arcára csalt mosolyt. Ebben ő és Linda a bárszéken pihennek, táncospárjaik pedig körbe táncolják őket, majd ők is beszállnak a buliba.

A rajongók azonban alaposan kielemezték a videót és több helyen is szerepelt kommentben, hogy Gábor Lindát átkarolva ül, kézenfogva az énekesnővel. Ez aztán beindította a találgatásokat: sokat furcsállták a pózt és nagyon személyesnek ítélték, többen megpendítették, hogy Linda is szingli és Gábor is, talán nem is Annával való kapcsolatának kellene drukkolni. Más miatt is szokatlan lehetett ez a felvétel, ami nagyon örömteli változás: Krausz Gábor számtalanszor elmondta már, hogy mennyire zárkózott és visszahúzódó volt, azonban itt a műsor alatt saját maga is egészen új tulajdonságait fedezi fel, követőinek pedig szokatlan lehet a séf új, laza oldala.

Mindenesetre Gábor az ország elsőszámú szinglije, akit most mindenki szeretne valakivel összeboronálni, hogy ne csak a táncparketten, hanem a való életben is boldognak láthassák az egyébként valóban szeretnivaló és szorgalmas Gábort.

A találgatásvihart elindító videót most alább ti is megtudjátok megnézni, döntsétek el, hogy szerintetek vicces beállított felvételről, baráti kézfogásról, vagy valami egyébről van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás