promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladó Budapest leghíresebb lakása amit mindennap láttál a tévében, több mint száz millió forintért juthatsz hozzá az otthonhoz amit esténként néztél és sztárokkal volt tele
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt most teljesen megéri megvenni.

Kemény szituációk bármikor adódhatnak az életben: lehet ez egy bukott boksz meccs, egy meg nem érkezett felkérés, de akár az is, hogy a kedvenc sorozatunk ikonikus díszletét eladják. Sokan most felhúzzák majd a szemöldöküket, ugyanis az RTL emblematikus sorozatának legfontosabb eleme kikerült az ingatlanpiacra: eladó az Éjjel nappal Budapest albérlete, ahol majdnem 10 évig forgott a sorozat.

Ezen idő alatt szerelmek szövődtek, barátságok erősödtek meg és rombolódtak szét, a szereplők embert próbáló nehézségekkel néztek szembe: sok kapcsolat elvérzett ezen albérlet falai között.

Na de! Most eladó az, amit nézők milliói eddig csak a tévében láttak: az RTL ikonikus sorozatának díszlete, a fő műsorhely, az Éjjel nappal Budapest Margit körúti albérlete, melyet Joe tartott fent, megvásárolható.

Varga Miklós, aki Joe karakterét hozta el a népszerű sorozatban tulajdonosként, egyelőre nem reagált az ingatlaneladás hírére, azonban nem lehet kellemes érzés az, hogy a mindennapi kenyérkeresetét most potom 100 milliónál is többért, 245 millió forintért eladják. Egyébként külön érdekesség, hogy az ingatlan mér nem található meg a legnagyobb hazai lakáskereső oldalon, így feltételezhető, hogy hiába a borsos ár, valaki mégis megvásárolta.

Kis kitekintés: egyetlen napot dolgoztam az Éjjel nappal Budapapest stábjával, ebben az albérletben, pontosan ugyanolyan meseszerűen volt egyszerű, mint azt a műsorban láttuk.

Érdekes belegondolni, hogy aki megvette a lakást, az mit tervez az ingatlannal: kialakításából adódóan, illetve központi fekvése miatt elképesztően sok célnak felel meg és csak reménykedni tudunk benne, hogy hírt kapunk arról mi is történt végül a Lalinak is otthont adó örök boldogság-keserűség párharcának színterével.

És hogy szeretett énekesnőnket, Tóth Gabit se nélkülözzük a cikkünkből, itt vaj egy videó, aki a sorozat főcímdala és valószínűleg az énekesnő legnagyobb slágere volt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás