promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Miklós Joe ezt a gyönyörű szőke nőt szerette korábban, melltartó nélkül mutatta meg magát az Éjjel Nappal Budapest sztárja
Borítókép:  Youtube - rtlhivatalos
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Percekig néztem a képet, mert nem tudtam eldönteni őt látom-e.

Varga Miklóst 2013-ban ismerte meg az ország, amikor szerepet kapott az Éjjel Nappal Budapest című reality műsorban. Akinek esetleg kimaradt volna a hossz évekig húzódó sikersorozat sztorija, annak a következőket érdemes tudnia: a történet fő színtere egy hatalmas albérlet, amely a Margit-híd, budai hídfőjénél helyezkedik el. Itt él együtt elképzelhetetlenül sok ember, a sorozat indulásakor talán nyolcan is lehettek. Ez természetesen rengeteg vidám pillanathoz és hangos konfliktusokhoz is vezetett, majd a szálak a külvilágban is elkezdenek kibontakozni.

Joe a lakás tulajdonosa és kicsit mindenki apukája is: kemény, de szeretetteljes hozzáállásával mindenkit a megfelelő irányba rakott, terelt, lökött, bármivel fordulhattak hozzá fiatal lakótársai. A cselekmény egyik fontos vezérszála volt az, amikor Joe karakterére rátalált a szerelem, aki egy szőke, cserfes, az ő személyiségével teljesen ellentétes nő, Barbi volt.

Sok bosszúságot okozott akkoriban a szereplőknek, hogy annyira életszerűnek tűnt a műsor, hogy sokan azt hitték, hogy a karakterek, akiket a színészek alakítanak valós emberek, ebből Joenak is származott némi problémája.

A karaktere nem mindig bánt túl szépen Barbival és sok néző azt hitte, hogy a valóságban is ez történt: például, hogy nem jelent meg az esküvőjükön és oltár előtt hagyta Barbit. A műsor sikerét épp a hihetősége adta, azonban kétségtelen, hogy nem lehet túl kellemes, ha a rádzúduló népharagot egy forgatókönyv és egy eljátszott szerep miatt kapod. Erre Joe a Nyerő Párosból való kiesésük után is utalt: azokat a nézőket bírálta, akik szerint Barbi a valódi felesége, mondván, hogy ilyen emberekkel ő nem tud mit kezdeni.

Utánajártunk hát, hogy mi történhetett azóta Barbival, alias Csákány Mónikával. Jelentjük, hogy megházasodott, kisbabája született és sikeres vállalkozóként éli a mindennapjait. Emellett pedig, nem mellesleg, csodásabban néz ki, mint bármikor, ezt pedig a rajongói is így gondolják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás