promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha ekkora botrány nem volt még az RTL történetében: undorító dolgok hangzottak el a Nyerő Párosban, a nézők egyvalakit utálnak
Borítókép:  RTL - NyerőPáros
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az együttműködésen alapuló játék most soha nem látott fordulatokat vett, ennyien még sosem vesztek össze a villa falain belül.

A legutóbbi kieső páros Varga Joe Miklós és párja Csenge voltak. Nem sok időt töltöttek a villában, ez azoban ahhoz pont elég volt, hogy a villalakókat és a nézőket is magukra haragítsák: a legtöbbüknek csalódás volt Miklós karaktere, számítónak, taktikázónak nevezték. Az, hogy valaki ésszel játsza a játékot persze nem baj, azonban fontos, hogy a szívére is hallgasson az ember, valamint ne taposson át játékostársain. Ezeket (a nézők szerint) Miklósék mind elkövették. Valószínűleg nem jó szívvel jöttek ki a villából, Miklós még egy jó kis spoilert is nyomott, amiről nem tudjuk az RTL hogy vélekedik, dehát ő egy igazi öntörvényű rosszfiú, biztosan kidumálta.

Curtissel különösen mély ellentétek alakultak ki közöttük, de Vastag Csabáékat sem zárták a szívükbe. Előbbi élesen bírálta Voksán Virágot és Miklós párját, Csengét. Egyszerűnek nevezte és kijelentette, hogy nincsenek egy szinten, utóbbival más problémájuk volt, de erről kicsit később.

Miklósék ezzel a kritikával nem szeretnének foglalkozni a jó öreg "ne azt nézd mit mondtak, hanem azt, hogy ki mondta" elve alapján ők teljesen ignorálni tudják a rapper véleményét. A villatársaiknak hagytak egy levelet, melyben elmondták nekik, hogy feladják a játékot, Csenge idegrendszerét kikezdte a rengeteg gonoszkodás és ármánykodás, ebben pedig párja is támogatta.

A nézőknek is beszóltak: Miklós jelezte, hogy aki elhitte, hogy az Éjjel Nappal Budapestben játszott karaktere valós, azokak nincs semmilyen magyaráznivalója.

A játékban sokan úgy gondolták (és a kommentelők között is szép számmal akadt aki ezt a véleményt osztotta), hogy megjátszották az egész leveles balhét, ha nem őket szavazzák ki, akkor az üzenetet sosem adják át, ezt azonban nyilván már nem fogjuk megtudni. A nézők mégis egy dologért voltak különösen mérgesek Joe-ra és párjára: miután Csenge mesélt a párkapcsolaton belüli erőszakról, nem sokra rá Vastag Csaba párja, Evelin is vallott a saját élményeiről. Ez egy nagyon érzékeny és intenzív téma, melyben soha, semmilyen körülmények között sem szabad hitelteleníteni azt, aki ezeket megosztotta. Itt mégis ez történt: Miklós és Csende egyszerűen hazugságnak titulálták Evelin történetét, mindezt azzal indokolva, hogyha két "áldozat" találkozik, akkor önkéntelenül is összefognak, itt azonban nem ez történt. Vastag Csaba párja végig ellenségesen viselkedett velük, azonban ez sokak szerint nem jogosította fel őket arra, hogy egy ilyen súlyos, akár traumatizáló kijelentést tegyenek az énekes feleségéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás