promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucér képpekkel hergeli állítólagos szeretője a sztárfocistát: semmit sem viselt a medencéjében és minderről felvételt is készített
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy a botrány a hölgy háza tája körül, ő pedig meztelen képekkel hergeli a követőit.

David Beckham az utóbbi időben már-már hasonló népszerűségnek örvend, mint aktív futballista korában. A Manchester Uniteddal és a Real Madriddal mindent megnyerő angol szabadrúgás lövő-fenomén azonban mostanában nem a cselei és a góljai miatt került az újságok címlapjára.

Idén mutatták be a Netflixen a Beckham-házaspár életéről forgatott, nagyszabású dokumentumfilm sorozatot, amely nemes egyszerűséggel a "Beckham" nevet kapta. A sorozatból közelebb kerülhetünk a híres házaspárhoz, bepillanthatunk David és Victoria mindennapjaiba.
Rossznyelvű kommentelők szerint a sorozat jelenetei meg vannak rendezve, és az egész csak egy nagy szabású PR-akció, aminek a célja jobb színben feltüntetni a házaspárt. Ennek ellenére azért vannak bőven olyanok is, akik szerint nagyon eltalálták a sorozatot a készítők, sok pozitív kritika is napvilágot látott a dokumentumfilm-sorozattal kapcsolatban.

Már szinte el is felejtettük Rebecca Loost, aki a focista személyi asszisztense volt 2003-tól, amikor Beckham a Real Madridba szerződött. Ez még önmagában nem lett volna hír, ám már akkor elindultak bizonyos pletykák, hogy a nő Beckham szeretője lehetett - Loos legalábbis ezt állította, míg Beckham tagadta a vádakat. Az új Netflix sorozatban is meg van említve a házaspár életének ezen szakasza, de meglehetősen ködös a megfogalmazás: ebben azt állítják, hogy életük legnehezebb időszaka volt, amikor felmerült, hogy Beckham szeretőt tart - ám a sorozatban ez nincs megerősítve, maradnak a feltételezés szintjén.

Erre viszont már Rebecca Loos úgy érezte, kénytelen reagálni: közösségi média oldalain kelt ki Beckham ellen, aki szerinte hazudott a feleségének, és nem vállalja a tette következményeit. Rebecca szerint Beckhamnak bocsánatot kellene kérnie Victoriától, és azt fájlalja a legjobban, hogy a média azt sugallja, hogy miatta szenvedett Victoria.
Rebecca Loos egyébként a Beckham-botrány óta kerüli a nyilvánosságot. Orvos férjével Norvégiában áll, 2 gyerek édesanyja, jógaoktatóként és masszőrként dolgozik.

A ledér képeket, melyeket most mégis megosztott magáról, ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: mirror.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás