promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Beckham váratlan kihívót kapott akiért David Beckham is rajong: veszélyben a stíluskirálynő pozíciója?
Borítókép:  Profimédia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Beckham-család sokat szerepel magazinok címlapján elképesztő életstílusuk miatt - egy szem lányuk, a 12 éves Harper stílusérzékét tekintve úgy tűnik nem marad el egykori Spice Girl mamájától.

Az épphogy tinédzser korba lépett, 12 éves Harper Beckham ellopta a showt a híres szülők elől a legújabb Netflix gálán, amit a Beckham házaspár életét bemutató új dokumentumfilm-sorozatot ünneplendő rendeztek. A csillogó eseményen tiszteletét tette az egész Beckham-klán, a pár négy gyermeke, és a sztárfocista szülei is jelenlétükkel biztosították támogatásukról a nagy britanniai sportoló-üzletembert.

Ahogy az ilyen események után lenni szokott, a sajtó természetesen azonnal rárepült a közzétett fotók kielemzésére. A család híres kifogástalan stílusérzékéről és jólöltözöttségéről, David Beckham már a futballpályákon kitűnt eleganciájával, és ezt a szokását az aktív pályafutása befejezése után sem szakította meg. A házaspárnak 3 fia mellet (Brooklyn, Romeo, Cruz) egy kislánya is van, Harper. Harper gyönyörű, hosszú, az édesanyja saját kollekciójából való rózsaszín ruhában jelent meg a vörös szőnyegen.

A Beckham-család lánya úgy tűnik, a hosszú ruhákra esküszik, a múlt heti Párizsi Divathéten egy nagyon hasonló, földig érő krémszínű ruhában kapták lencsevégre a fotósok. A stílusa sokakban felidézi a klasszikus angol arisztokrata körök öltözködését, Diana hercegnőt lehetett sokszor hasonló ruhákban látni. A házaspár női tagja, a Posh Spice becenéven is futó Victoria meglehetősen előkelő családból származik, a friss netflixes sorozatban egy jelentben megemlíti, hogy az édesapja Rolls-Royceal vitte iskolába gyerekkorában.

A táskái azonban bár meglehetősen borsos árúak, sokszor itthoni gálákon is láthatunk drágább darabokat. A fényképeken Harper által hordott különböző márkájú táskák nagyjából 1000 font körüli áron szerezhetők be az üzletekben.

Hogy Harper jövőjét esetleg a divatiparban képzeli-e el, azt egyelőre nem tudjuk. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ha ilyen irányú tervei lennének, a legjobb helyre született. Szüleitől az összes Beckham-gyermek megkap minden segítséget, nagy szeretetben neveli őket a sztárpár, és ha a kislány örökölte édesanyja tehetségét, fényer karrier állhat előtte. Ha többet szeretnél megtudni a Beckham családról, akkor a Netflix róluk szól életrajzi sorozatában van erre lehetőséged.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás