promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
47 éves lett a Spice Girls egykori csinibabája, Victoria Beckham
Borítókép:  Forrás: Instagram/victoriabeckham
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 47. születésnapját a Victoria Beckham, aki a Spice Girls énekesnőjeként vált világhírűvé, majd David Beckham felesége lett, divatcégével pedig a világ leggazdagabb focistafeleségének mondhatja magát. 

Victoria Beckham, leánykori nevén Victoria Adams gazdag családból származik, édesapja híres elektromérnök volt, de állítólag szégyellte, hogy szülei vagyonosak, így apját többször is megkérte, hogy ne a családi Rolls Royce-szal vigye már iskolába. Victoriát már egész kiskora óta érdekelte a tánc és az éneklés, így szülei beíratták a Laine Színművészeti Iskolába Epsomban, ahol egyebek közt táncot és modellkedést tanult. Ez a kép 18 évesen készült róla: 

1996-ban megalakult minden idők legsikeresebb lányegyüttese, a Spice Girls, amelyben Victoria-n kívül még Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Geri Halliwell kapott helyet. Az együttes nagyon rövid időn belül világhírnévre tett szert. Első nagylemezüket, amely a "Spice" nevet kapta, 23 millióan vették meg. 2007-ben bejelentették visszatérésüket, a nagy visszatérés a The Return of a Spice Girls turnéval indult, amelyre 38 másodperc alatt keltek el a jegyek. Victoria a banda szétbomlása után, szoló karrierbe kezdett, de nagy sikert nem aratott ezzel, bár tíz Top 10-es kislemeze volt az Egyesült Királyságban. 

Bár a Spice Girls lányaiból nem feltétlenül Victoria volt a legnagyobb tehetség, mégis ő lett a leghíresebb az együttesből, amit valljuk be nagyban, David Beckhamnek köszönhetett. Victoria és David 1997-ben találkozott egymással, körülbelül egy évre rá, 1998 januárjában már be is jelentették az eljegyzésüket. A családalapítással sem vártak sokáig, Brooklyn 1999 márciusában született, majd ugyanebben az évben össze is házasodtak. 2002 szeptemberében jött Romeo, 2005 februárjában pedig Cruz fiuk is a világra jött. Egyetlen lányuk, Harper 2011 júliusában látta meg a napvilágot. 

Később Victoria divatcéget alapított, amely az egyik leghíresebb női divatcég lett Angliában. Kevesen tudják, de a szexi anyuka igazi karrierista. aminek meg is lett az eredménye. A The Sun angol lap korábban elkészített egy listát, amelyen a legsikeresebb és leggazdagabb futballistafeleségek szerepelnek. Természetesen itt is vitte a prímet az egykori Spice-lány, 360 millió fontjával ugyanis még Shakira-t is megelőzte, és elsőként végzett a listán. 

Victoriát korábban több támadás is érte amiatt, hogy mindig olyan, mint aki citromba harapott. Az üzletasszony azonban az elmúlt években bebizonyította, hogy igen is van humomérzéke, emellett még 47 évesen, négy gyerek után is bomba formában van. Isten Éltesse! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás