promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston összeomlott Matthew Perry halála után, még a barátainak sem veszi fel a telefont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jóbarátok sztárja rendkívül rosszul viseli Matthew Perry elvesztését. 

Matthew Perry barátai és családja a Los Angeles Hollywood Hills negyedében található Forest Lawn Memorial Parkban gyűlt össze péntek délután, ekkor temették el ugyanis a világhírű színészt. Perry búcsúztatóján hogy a Jóbarátok sztárjai, vagyis Courteney Cox, David Schwimmer és Lisa Kudrow is részt vettek Jennifer Aniston, akiket láthatóan nagyon megviselt jóbarátjuk elvesztése.

Közülük is a legjobban a hírek szerint Jennifer Anistont viselte meg Perry halála, aki egy forrás szerint a temetésen is a legrosszabb állapotban volt a Jóbarátok sztárjai közül.

Kevesebb mint egy év alatt ez már a második nagyobb veszteség az életében, már mindjárt itt van az apja halálának első évfordulója. Még mindig nem sikerült az utóbbit feldolgoznia, de ez a mostani haláleset teljesen letaglózta

- nyilatkozta a Page Six-nek egy a sztárhoz közel álló forrás.

Mint ismert a színésznő édesapja, John Aniston 2022. november 11-én hunyt el 89 éves korában. Aniston korábban úgy emlékezett meg édesapjáról, hogy ő volt az egyik leggyönyörűbb ember, akit valaha ismert.

Az életében pedig Matthew Perry is nagyon fontos szerepet játszott, hiszen a Jóbarátok ideje alatt örök szövetséget kötöttek a többi kollégájukkal együtt. A színésznő egy 2004-es interjúban el is sírta magát azért, mert félt attól, hogy elveszíti barátját, akiről pontosan tudta, mennyi nehézségen ment keresztül a függőségei miatt.

A lapnak nyilatkozó forrás elmondása szerint Aniston teljesen maga alá került Perry halála miatt, olyannyira hogy már a barátai is aggódni kezdtek érte. A színésznő állítólag nem is nagyon akar kapcsolatba lépni velük és nem is veszi fel a telefont, ami egy fontos intőjel az állapotát tekintve. Egy korábbi interjúban egyébként Perry elmondta, hogy egy időben szerelmes is volt a színésznőbe, aki azonban nem viszonozta a romantikus közeledést, ám így is jóbarátok maradtak.

A díjnyertes színész temetésére hat nappal azután került sor, hogy október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonában, 54 éves volt. Rendőrségi források szerint a mentőket egy szívleállásról szóló bejelentés után hívták a helyszínre. Állítólag Perry  asszisztense hívta a 911-et, miután rátalált a színészre a jakuzzijában. A halálának helye azért is hátborzongató, mert Matthew mindössze öt nappal azelőtt posztolt egy fényképet onnan, ahol meghalt. Október 23-án tett közzé egy fotót, amely a legutolsónak számít, amit megosztott magáról halála előtt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás