promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson társaságában nyugszik Matthew Perry, elbúcsúztatták a Jóbarátok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jóbarátok sztárjai is tiszteletüket tették Matthew Perry temetésén pénteken.

Matthew Perry barátai és családja a Los Angeles Hollywood Hills negyedében található Forest Lawn Memorial Parkban gyűlt össze péntek délután, ekkor temették el ugyanis a világhírű színészt. 

Édesapjáról és mostohaapjáról a Page Six készített felvételeket a megemlékezés során, de a lap úgy tudja, hogy a Jóbarátok sztárjai, vagyis Courteney Cox, David Schwimmer és Lisa Kudrow is ott volt Jennifer Aniston társaságában. 

A hét elején szemtanúk látták Matthew nővéreit és édesanyját, Suzanne Perryt és férjét, Morrisont Forest Lawnban, akik valószínűleg előkészítették a temetést. Szülei egyértelműen gyászolnak, megtörten járták végig a temetőt és választották ki fiuk nyughelyét. 

A temetőben több számos A-listás világsztár is nyugszik, köztük Michael Jackson, Elizabeth Taylor, Carrie Fisher és Paul Walker, valószínűleg a sírkert különleges jelentőséggel bírhat a Perry család számára. Nem beszélve arról, hogy a temetkezési hely a Warner Bros. stúdióval szemben található, ahol Matthew az ikonikus Jóbarátok című műsort forgatta, éveket töltött el itt.

A díjnyertes színész temetésére hat nappal azután került sor, hogy október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonában, 54 éves volt. Rendőrségi források szerint a mentőket egy szívleállásról szóló bejelentés után hívták a helyszínre. Állítólag Perry  asszisztense hívta a 911-et, miután rátalált a színészre a jakuzzijában. A halálának helye azért is hátborzongató, mert Matthew mindössze öt nappal azelőtt posztolt egy fényképet onnan, ahol meghalt. Október 23-án tett közzé egy fotót, amely a legutolsónak számít, amit megosztott magáról halála eltt. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás