promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörték a csendet a Jóbarátok sztárjai: szívszorító, amit Matthew Perryről mondtak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két nappal kollégájuk hirtelen halála után közös közleményt adtak ki a Jóbarátok sztárjai.

Az egész világot megrázta a hír, hogy mindannyiunk Chandler Bingje, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt. A 54 éves színészt az otthonában találták holtan, a jakuzzijában. A hírek szerint Perry szüleit és mostohaapját néhány órával a halál beállta előtt látták befutni a világsztár Los Angeles-i otthonához.

Az idegenkezűséget mostanra teljes mértékben kizárták, azonban Perry lakcímén vényköteles gyógyszereket is találtak, amik új fordulatot vihetnek az ügybe. A hatóságok egyelőre nem fedték fel a halál pontos okát, de a Los Angeles-i rendőrkapitány nemrégiben kiadott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy jelenleg nem gyanakszanak bűncselekményre.

Jóbarátok sztárjai, Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowMatt LeBlanc és David Schwimmer eddig nem reagáltak sorozatbeli kollégájuk és jó barátjuk tragikus halálára, most azonban megtörték a csendet és egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben a következőket írják:

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak. Mi egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel tudunk majd többet mondani, ahogy és amikor készen állunk rá. Addig szeretetünket küldjük, és gondolatban Matty családjával és barátaival vagyunk, illetve mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon

- olvasható a Jóbarátok szereplőinek közleményében, melyet a People magazinhoz juttattak el.

Matthew Perry 1969. augusztus 19-én született, Montrealban és Los Angelesben nőtt fel. Gyerekszínészként kezdte, de a nagy áttörést az jelentette, amikor beválogatták az 1994-ben indult Jóbarátok című sorozatba, amely a 90-es évek legnépszerűbb tévésorozata volt, az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás