promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölték Matthew Perry haláláról, nyilvánosságra hozták a halottkém jelentését
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közzétették a halottkém rejtélyes jelentését Matthew Perry halálával kapcsolatban.

Szomorú hírre ébredtünk vasárnap reggel: a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel, 54 éves korában elhunyt. A színészt az otthonában találták meg, a jakuzzijában. A hírek szerint Perry szüleit és mostohaapját néhány órával a halál beállta előtt látták befutni a világsztár Los Angeles-i otthonához.

A Mirror írta meg, hogy nyilvánosságra hozták azt az utolsó telefonbeszélgetést, amit Matthew Perry házából indítottak; ezt a színész holttestének megtalálása után rögzítették.

A Jóbarátok sztárjának asszisztense a 911-es tárcsázta, miután meglátta, mi történt. A telefonbeszélgetést a TMZ szerezte meg, ebben hallható a "23-as mentés", ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve elhangzik benne a "fulladás" szó is.

A rögzített hívás csupán 16 másodperces, és egyelőre nem tekinthető döntő bizonyítéknak, de eddig az az elfogadott, hogy Matthew Perry halálát fulladás okozta.

Az idegenkezűséget mostanra teljes mértékben kizárták, azonban Perry lakcímén vényköteles gyógyszereket is találtak, amik új fordulatot vihetnek az ügybe. A hatóságok egyelőre nem akarják felfedni a halál pontos okát, de a Los Angeles-i rendőrkapitány hangsúlyozta, hogy jelenleg nem gyanakszanak bűncselekményre. A hivatal nyilvántartásában az olvasható:

„A helyi orvosszakértői hivatalnak további vizsgálati lépéseket kell tennie, mielőtt következtetésre jutna”.

A hivatal továbbá azt is lejegyzete, hogy a halottkém vasárnap délután frissítette a jelentést Perry ügyében; a halál okának azt tüntette fel, hogy

elhalasztva.

A Jóbarátok szereplői így búcsúznak Matthew Perry-től:

(Forrás: CNN)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás