promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok Chandlerje elkészült a könyvével, újabb botrányra készülhet fel Amerika?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A régi Chandler már csak árnyéka saját magának.

Amikor 2021-ben kijött a Jóbarátok Reunion, vagyis az „Újra együtt" nosztalgikus találkozó egy egész estét filmen, akkor már ott látni lehetett, hogy Matthew Perry nincs igazán jó formában. Bolondozott és jól érezte magát, de közel sem volt annyira felhőtlen és kiegyensúlyozott, mint például Chandlerként a Jóbarátok idejében. Persze nem titok senki számára, hogy Perrynek volt egy olyan szakasza az életének, amikor beleesett a kábítószerek függőségébe.

Az 53 éves színész azonban szeptember 23-án a közösségi média segítségével jelentette be, hogy, - bár csak Amerikán belül maradva -, az elkészült önéletrajzi könyvével turnéra indul. Igazán beszédes a címe, „Barátok, szerelmek és egyéb szörnyű dolog", de az eredeti címe azért jobban utalás a Jóbarátokra, miszerint „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing." Egyébként még nyáron, 2022 júniusában a maga sajátságos humorával tette közzé a hivatalos Instagram oldalán a színész, hogy elkészült a kézirattal,

„„Az egómnak nem tetszik, hogy abba kell hagynom magamról az írást. De a könyv most elkészült. Szóval ennyi.”

Ahogy a Coloré írta meg először, a könyv elviekben a Jóbarátok sorozattól indul majd és mindent, ami ott érte a színészt vagy ott történt vele, azt mind beleírta a műbe. Ezen kívül még őszintén leírta a függőségekhez való hozzáállását és hogy mégis miket élt át, de természetesen a szerelmi vonal sem maradhat el egy amerikai könyvből. Cenzúrázatlan őszinteséget ígér Matthew Perry, vagy egy bizonyos generációnak csak Chandler, de úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom: vagyis biztos őszintén ír, de mennyire engedi meg magának, hogy mindent megosszon e formában az emberekkel? Mennyire fog minket beengedni a privát világába? Mennyire lesz mély és tartalmas és nem csak felszínt kapargató?

Egyébként a könyvet négy állomáson fogja bemutatni a híres színész: New York, New Jersey, Washington és Torontoban. De hátha a magyar kiadók közül is valamelyik kapni fog az alkalmon, és kiadatják magyar nyelven is a könyvet... Egészen biztos lenne rá kereslet. Lenne?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás