promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörtént Matthew Perry vérvizsgálata, nem várt dolog derült ki a színész haláláról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtörtént az első vérvizsgálat, újabb dolgok derültek ki Matthew Perry halálával kapcsolatban.

Matthew Perry halálát nem drogfogyasztás okozta, legalábbis az első tesztek ezt mutatják. A rajta elvégzett vérvizsgálat szerint ugyanis halálakor nem volt a szervezetében sem fentanil, sem metamfetamin. A TMZ szerint azonban fontos megjegyezni, hogy még mindig mélyrehatóbb vizsgálatokra van szükség, hogy kiderítsék, volt-e más illegális kábítószer a vérében. Azt is további vizsgálatok kérdésre, hogy a vényköteles gyógyszerek milyen dózisban voltak jelen a vérében, esetleg közrejátszottak-e a halálában.

A pontos eredmények meghatározása valószínűleg 4-6 hónapig tart, és az összes adat összegyűjtése után majd a halottkém állapítja meg a halál okát és módját.  Matthew házában talált vényköteles gyógyszereket mind a színésznek írták fel különféle betegségei miatt, és megfelelő palackokban tárolták. Eddig úgy tudni, hogy nincs bizonyíték arra, hogy tiltott szert használt volna vagy olyan gyógyszert tartott volna magánál, amely nem indokolt. 

A Jóbarátok sztárját szombaton a Pacific Palisades-i otthonában lévő pezsgőfürdőjében találták meg. Bár eddig úgy tűnik, hogy fulladás okozta a halálát, ez egyáltalán nem nevezhető biztosnak. Az azonban biztos, hogy nem adagolta túl magát, ez pedig összhangban van azzal, amit Matthew-hoz közel álló emberek állítanak, vagyis, hogy józan volt és úgy érezte, hogy boldog. Korábban ugyanis nehéz időszakon ment keresztül, káros szenvedélyeinek élt, visszaemlékezve pedig azt is megosztotta, hogy a Jóbarátok egyes évadaira egyáltalán nem is emlékszik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás