promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő fejlemény Matthew Perry halála kapcsán: gyilkossági ügyben indítottak nyomozást
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb részletek derültek ki Matthew Perry halálával kapcsolatban.

Matthew Perry halálának ügyében a Los Angeles-i rendőrség rablási és gyilkossági osztálya nyomozást indított annak ellenére, hogy jelenleg semmiféle gyanú nem merült fel az idegenkezűségre.

Rendkívül szomorú hírre ébredt a világ vasárnap reggel: a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel, 54 éves korában elhunyt. A színészt az otthonában találták meg, a jakuzzijában. A hírek szerint Perry szüleit és mostohaapját néhány órával a halál beállta előtt látták befutni a világsztár Los Angeles-i otthonához.

A Jóbarátok sztárjának asszisztense a 911-es tárcsázta, miután meglátta, mi történt. A telefonbeszélgetéstben hallható "23-as mentés", ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve elhangzik benne a "fulladás" szó is.

A Mirror a színész halála kapcsán most arról ír, hogy Perryt a víz alatt találták meg, úgy tűnt, hogy megfulladt. Hivatalos halálokot azonban még nem állapítottak meg, mivel az első boncolási időpontot elhalasztották,a toxikológiai jelentés megérkezéséig. A nyomozók jelentése szerint nem találtak illegális kábítószert az otthonában, de vényköteles gyógyszereket igen. Az ügyben azonban most a Los Angeles-i rendőrség rablási és gyilkossági osztálya is nyomozást indított. Idegenkezűség gyanúja ugyan eddig nem merült fel Perry halála kapcsán, ám a nagy horderejű esetek kivizsgálásáál, a híres színészeket is beleértve ez a mindenkori rutineljárás.

A  Los-Angeles-i rendőrség most a következőket közölte a színész halálával kapcsolatban:

A Los Angeles-i mentők 2023. október 28-án 16:07 perckor reagáltak a West Blue Sail Drive-ból érkezett segélyhívásra, miszerint egy felnőtt férfit eszméletlenül találltak a pezsgőfürdőjében. A mentők kiérkezésükkor azonnal kiemelték a férfi fejét a vízből, ám gyors orvosi vizsgálat sajnálatos módon kimutatta, hogy még elsősegélynyújtó érkezése előtt meghalt.

A Jóbarátok sztárjai így reagáltak Matthew Perry halálára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás