promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Matthew Perry háza, itt találták meg holtan a világsztárt
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk hol élt Matthew Perry, ehhez a házhoz érkeztek a mentők a tragédia napján.

A Jóbarátok néhai sztárját, 54 éves korában több, mint egy hete találták meg élettelenül Los Angeles-i otthonában. Állítólag asszisztense találta meg, méghozzá a jacuzzijában. Matthew Perry egész életében nyíltan beszélt a drogokkal és az alkohollal való küzdelméről, az első vizsgálat szerint azonban kábítószerhez nincs köze a halálának. Folyamatban van egy alaposabb vizsgálat, amely megmutatja, hogy a szeretett színésznek voltak-e esetleg valamilyen vényköteles gyógyszerek a szervezetében, amelyek túladagoláshoz vezethettek. 

Matthew utolsó Instagram-bejegyzése is abból a bizonyos pezsgőfürdőben ülve készült, ám az otthonáról nem igazán mutatott betekintést. Azonban felkerült a YouTube-ra egy videó, amelyben jól látható, hogy pontosan hol lakott a világsztár. 

A világsztár otthona első ránézésre egyszerűnek tűnhet, de azon a környéken egyáltalán nem olcsó egy kisebb otthon sem, ahol ő lakik. Ráadásul nagy kerttel is rendelkezik, ahol könnyen elbújhatott a nyilvánosság elől. A jacuzzija is hatalmas, könnyedén élvezhette a város fényeit, valószínűleg így tett a halálának éjszakáján is. A háza szomszédságban pedig szebbnél-szebb ingatlanok láthatóak, amelyek hatalmasak és tartalmaznak egy szintén óriási medencét is. 

 

A luxusotthont Perry halála után ellepték a gyászolók virágai és emléktárgyai, még most is, hogy már előző pénteken eltemették. Erről egyre több tartalom jelenik meg a közösségi médiában. 

A videóban látható, hogy Perry hol vesztette életét és hova érkeztek ki a mentők azon a bizonyos tragikus napon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás