promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika megmutatta lélegzetelállító bájait, félmeztelenül pózolt a kameráknak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika szexi fotójától egyszerűen megáll az ész. 

Herceg Erikának tökéletes alakja van, ezt pedig már az X-Faktor alatt is láthattuk. Sőt, mentorként is elképesztő ruhakölteményekben tűnt fel és valljuk be, a feltűnőbb, merészebb darabok sem állnak tőle távol. A műsorban is sorra jelent meg a jól dekoltált ruhákban, amelyek mindig csodásan álltak rajta. 

Az énekesnő nemrég szerepet kapott a Madách színház új műsorában, a SIX elnevezésű koncertmusicalben, amelyben az angol király, VIII. Henrik negyedik feleségét, Klevei Annát játssza váltott szereposztásban Kardffy Aishával. Az énekesnő az előadás során is elképesztően szexi ruhát visel, ráadásul a tánca sem mindennapi, erről többször tett közzé felvételt a közösségi oldalán.

Nemrég egy újabb merész, lélegzetelállító fotóval jelentkezett, amely láttán sok rajongónak elkerekedhetett a szeme. 

Herceg Erika egy olyan fotót mutatott, amelyen jól láthatóan nem visel felsőt, a melleit pedig úgy takarja el, hogy felhúzza a lábait. Ráadásul a szeme sem látszik, ugyanis az arcához egy fekete anyagot tartott. Az összkép elképesztően szexire sikeredett, nem beszélve a vörösre festett ajkairól.

Erika korábban egy meztelen, erotikus fotózást is bevállalt, ugyanis szerepelt az ukrán Playboy-magazin oldalain. Azóta már tíz év eltelt és az énekesnő nem biztos, hogy újra bevállalna egy hasonló megjelenést. Akkor azonban igencsak jól jött neki a siker, beindult az énekesi karrierje. 

Az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból

- mondta korábban Erika, aki egyáltalán nem szégyelli a fotókat, Instagram-oldalán is megosztotta már a követői számára. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás