promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pattanásig feszül a ruha Herceg Erikán, apró bőrnadrágban kívánatos táncot lejtett a kíváncsi szemek előtt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika mellesleg túlságosan mély benyomást tett mindenkire ezzel a képpel.

Herceg Erika nagyon hamar nagyon sok rajongót szerzett magának Magyarországon, miután ő lett az X-Faktor új női mentora Dallos Bogi után. Aztán a műsor után szinte teljesen eltűnt, hónapokig jóformán a saját közösségi oldalán sem volt aktív, aztán váratlanul egy hatalmas bejelentéssel tért vissza.

Az énekesnő közölte, hogy szerepet kapott a Madách Színház új előadásában, a Six című koncertmusicalben, amit Szirtes Tamás rendezett.

Toby Marlow és Lucy Moss zenés vígjátéka egy nagyon különleges előadás, amit először 2017-ben mutattak be Edinburgh-ban. Ez a színdarab tulajdonképpen VIII. Henrik hat felesége életének modern elbeszélése, ami popkoncert formájában van színpadra varázsolva. Az előadásban a feleségek felváltva mesélik el a történetüket, hogy megnézzék, hatuk közül melyikük szenvedett a leginkább VIII. Henriktől.

Herceg Erika az angol király negyedik feleségét, Klevei Annát játssza váltott szereposztásban Kardffy Aishával, míg a további szerepekben olyan színésznőket, illetve énekesnőket láthatunk, mint Baranyai Annamária és Horányi Juli (Aragóniai Katalin), Muri Enikő és Zsitva Réka (Boleyn Anna), Peller Anna és Singh Viki (Seymour Johanna), Gadó Anita és Hien (Howard Katalin), valamint Gallusz Nikolett és Veres Mónika Nika (Parr Katalin).

Erika egy igen bevállalós ruhakölteménnyel volt látható a színdarab promóciós képén, de később azt is megmutatta, hogy ténylegesen milyen jelmezt visel az előadásban. Mondani sem kell, hogy ez még merészebb, mint az előző szettje, ráadásul Erika még mélyen be is hajol a kamera elé, hogy mindenki jól láthassa, milyen méretes keblei vannak. Kivételesen most nem egy fotót, hanem egy videót tett ki, de így a követői még inkább szemre tudták venni őt a Six-es öltözékében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás