promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika nem csak a Konyhafőnök adását perzselte fel, olyan videó került elő a díváról ami a pokol konyhájánál is tüzesebb
Borítókép:  Youtube - erikaherceg2389
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika milliók örömére ismét képernyőn szerepel, most azonban egy korábbi felvétellel izgatott fel minket.

Herceg Erikát a legtöbben az X-faktor mentorszékéből ismerik a nézők. Egyből belopta magát a nézők szívébe, mivel a tehetsége melett letagadhatatlanul előnyös külső tulajdonságokkal is rendelkezik, melyet nagyon szívesen mutatott meg ország világ előtt.

Nézők ezrei döbbentek le hétről hétre elképesztően extrém ruhakölteményeitől és Erika nem tudott olyat felvenni, amivel ne lopta volna el a showt teljesen mások elől.

Az ukrajnai énekesnő 1988-ban született, Kisdobronyban, július 5-én, ami alapján Rák csillagjegyű. Viszonylag korán kiderült, hogy van tehetsége és szorgalma, valamint kedve is a showbizniszhez, így egy idő után egyértelmű volt, hogy milyen pályára lép és énekesnő lett belőle.

2013 és 2020 között egy igen csak érdekes nevű VIA gra nevű együttesben zenélt, egy tehetségkutató műsorban kötötte az ismeretséget a zenekar két másik női tagjával. Az ottani szereplésük alakult a lánybanda, így Erikának az X-faktor előtt sem volt ismeretlen ez a miliő. Külsejét is sikeresen kamatoztatta, dolgozott Kijevben fehérneműmodellként és az ukrán Playboyban is szerepelt.

Később szólókarrierbe kezdett és Ázsiába, Kazahsztánba költözött. Végül 2022-ben kérték fel az X-faktor mentorszékébe, ahol kérdés sem volt az, hogy a szőke szépségnek hatalmas élettapasztalata van: gyakoratilag nem volt olyan bunkó versenyző, vagy szavába vágó mentortárs, akit ne tudott volna azonnal helyrerakni.

Most a Konyhafőnökben szintén ítészként jelenik meg és azt kell mondjuk az ehhez szükséges határozottságból semmit nem veszített. Természetes a stúdió minden jelenlévő tagját az ujjai köré zavarta, még a séfeket is zavarba tudta hozni az előzetes alapján.

Szemmel láthatóan jól érezte magát (és az ízeket a forgatáson), bár ez egyértelmű volt, de valószínűleg nem most látjuk őt utoljára képernyőn.

Imádja őt a kamera, ezt le se tagadhatná, ő maga is előszeretettel oszt meg magáról nagyon pikáns videókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás