promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Herceg Erika és Tóth Gabi férfimagazinos képei
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika meztelenül, Tóth Gabi bugyiban pózolt a férfimagazinban, de Bíró Icáról is pikáns felvételek készültek.

10 évvel ezelőtt meztelen képek készültek Herceg Erikáról. Az X-faktor női mentora akkor még csak 24 éves volt, és ma már legszívesebben kitörölné ezt a részt az életéből. Most újra előkerültek a meztelen fotográfiák, amelyeken semmi sem takarja el Erika intim részeit.

Kevesen tudják, de Tóth Gabiról is készültek intim képek. Igaz, az énekesnő nem meztelenül pózolt a kamerának, de a bugyija és a melltartója sem takart el sok mindent belőle.

Bíró Ica is szerepelt a Playboy magazinban. Az akkor 43 éves fitneszcelebről készült képek a 2000-es év, márciusi számában jelentek meg, és a kiadvány természetesen óriási sikert aratott. Nem véletlenül, hiszen a címlapon még puha szőrmével takarózó Ica mindent ledobott magáról, így láthatóvá vált az izmos, kisportolt feneke, gömbölyű mellei, és még a combjai közé is beleshettünk.

[[cikk3]]

A Nyerő Páros utolsó adásaiban bebizonyosodott, hogy a nézőket alaposan átverték a készítők. Az alábbi cikkben leírtuk, hogy pontosan mivel is vezették meg az embereket.

[[cikk4]]

Tóth Andi nemrég olyan fotót rakott ki magáról, ami miatt nevetség tárgya lett. A követői ugyanis észrevettek rajta valamit, amit többen meg is jegyeztek a kommentszekcióban. Andi nem reagált egyikre sem, de így is sokakhoz eljutott a szóban forgó kép.

Talán emlékeznek még néhányan rá, hogy Marion Cotillard játszotta a Taxi-filmekben Samy Naceri feleségét, aki a filmek elkészültekor még nem örvendett akkora népszerűségnek. A színésznő most 47 éves, de szépségén egyáltalán nem fogott az idő vasfoga.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás