promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erikát alig takarja valami felül, ilyen szerkóban még a nyakazós király fejét is elcsavarta volna
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika az X-faktor után meghódítja a Madách Színházat is.

Herceg Erika rengeteg rajongót szerzett magának Magyarországon is, mikor felbukkant az X-faktor legutóbbi évadának mentorcsapatában. A dekoratív énekesnő sokszor nem is akarta elrejteni formás testrészeit, az élő adások alatt is olyan ruhákat viselt, amik éppen eleget mutattak meg a kíváncsi nézőknek.

Miután véget ért az RTL tehetségkutatója, Herceg Erika hónapokra eltűnt nemcsak a reflektorfényből, de a közösségi oldaláról is, azonban az elmúlt hetekben ismét elkezdett posztolgatni.

Nem is olyan régen egy fantasztikus bejelentés miatt rakott ki új bejegyzést az Instagramjára, ugyanis ahogy korábban több másik X-faktoros versenyző (például Vastag Csaba, Tóth Andi, Gubik Petra), ő is tagja lett a Madách Színház társulatának,

szerepet kapott a Six koncertmusicalben.

Toby Marlow és Lucy Moss zenés vígjátékát először 2017-ben mutatták be Edinburgh-ban. Ez a színdarab tulajdonképpen VIII. Henrik hat felesége életének modern elbeszélése, ami popkoncert formájában van színpadra varázsolva. Az előadásban a feleségek felváltva mesélik el a történetüket, hogy megnézzék, hatuk közül melyikük szenvedett a leginkább VIII. Henriktől.

Herceg Erika az angol király negyedik feleségét, Klevei Annát fogja játszani váltott szereposztásban Kardffy Aishával, míg a további szerepekben olyan színésznőket, illetve énekesnőket láthatunk, mint Baranyai Annamária és Horányi Juli (Aragóniai Katalin), Muri Enikő és Zsitva Réka (Boleyn Anna), Peller Anna és Singh Viki (Seymour Johanna), Gadó Anita és Hien (Howard Katalin), valamint Gallusz Nikolett és Veres Mónika Nika (Parr Katalin).


A Six-ben fergeteges popdívaként születik ujjá a hat angol királyné, megindul az (ének)verseny a legkirályibb királynő címért. Az előadásban magával ragadó, pezsgő zeneszámok váltják egymást, különféle zenei stílusok feszülnek egymásnak, női zenekari kísérettel. A Madách Színház most is egy igazán kivételes, emlékezetes színpadi élményt nyújt a nézőinek, akik ezúttal nemcsak a nézőtérről figyelhetik majd az eseményeket, hanem helyet foglalhatnak a színpadon, azaz a trónteremben is.

Herceg Erika minden bizonnyal ugyanabban a ruhakölteményben lesz látható a Madách Színház színpadán, mint amiben az alábbi képen is láthatjuk. A Six-re IDE kattintva lehet jegyet vásárolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás