promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi élő adásban sírta el magát: Majka páros lábbal szállt bele az énekesnő új szerelmébe
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi szerelmével és a Sztárban Sztár leszek!-ben mutatott közös produkcióval viccelődött Majka, nem sült el túl jól. 

Vasárnap este ismét élő adás keretein belül következett a Sztárban Sztár leszek! a TV2 csatornáján. A mostani adás pedig több szempontból is különleges volt, ugyanis Tóth Gabi először mutatta meg magát hivatalosan új párja, Papp Máté Bence mellett és egy közös produkcióval készültek. 

Mielőtt színpadra léptek volna Gabinak azért még zsűriznie kellett mesterként, leginkább pedig Szologjan Edgart produkciója tetszett neki, tíz ponttal jutalmazta a fiút, aki Elvisként lépett színpadra. Majka pedig nem hagyta szó nélkül, egyből elsütött egy viccet, ami végül nem nem úgy sült el, ahogy azt tervezte.

Vigyázz, mert ha Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc. Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak

- csattant fel Majka, miután az énekesnő megemlítette, hogy a próbák alkalmával együtt táncoltak a versenyzővel.

A beszólás után Tóth Gabi dühös lett, Pápai joci pedig nagyon nevetett. Majd Gabi arca jobban elkomolyodott és jó ideig egy mosoly sem látszott az arcán. Annyira rosszul esett neki a dolog, hogy még a könnyei is kijöttek. Megfagyott a levegő, amelyet Babett próbált meg feloldani. A tévénézők habár nem láthatták, de a Bors lencsevégre kapta, ahogy Gabi egy zsebkendővel a kezében elfordult, majd összeszedte magát, amíg az egyik versenyző kisfilmjét mutatták. 

Az ózdi rapper később kénytelen volt bocsánatot kérni az énekesnőtől, mert úgy látta, hogy másképp nem oldódna meg a helyzet köztük. Belátta, hogy a poénja túl messzire ment és rosszul sült el.

Az elmúlt pár évadban sokszor kértem már elnézést tőle, biztos fogok még egy csomószor

- mondta Majka az élő adásban.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás