promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik mellbevágó ajánlatot kapott: ettől még a futballóriásnak is leesett az álla
Borítókép:  Youtube - sportalhu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár sok számjegyű a fizetés, most olyan lehetőséget kapott, amit még a Liverpool sem ajánlott neki.

Rég ragyogott annyira fényesen valami Magyarország egén, mint Szoboszlai Dominik csillaga. A szemtelenül fiatal futballsztár népszerűsége töretlen, de mit töretlen: egyenesen ível felfelé. Imádják a magyarok, imádják külföldön, imádják a Liverpoolban, a csapattársai: szeretnivaló, lelkes és alázatos fiatal, aki életét a sportnak és a futballnak rendelte alá.

Az eddig is egyértelmű volt, hogy hatalmas rajongótábora van, azonban az utóbbi meccsen szintet lépett a személyét övező kultusz.

A legutóbbi meccsen, mely a Bournemouth–Liverpool volt, angol Ligakupa-mérkőzésen (ez 1–2-es végeredménnyel zárult) egy mindenre elszánt rajongó olyan ajánlatott tett Szoboszlainak, amilyet minden bizonnyal még sosem kapott. Ha a sztárfocista nekiadja a mezét, akkor hajlandó lenne érte odaadni a feleségét. Ezt egy nagy táblára írta fel, azt tartotta a pálya felé.

Nem ritka egyébként, hogy magyar nézők is megfordulnak a külföldi meccseken, hiszen az igazi keménymag, a valódi drukkerek, más országba is követik kedvenceiket, a foci szeretete nem ér véget a magyar határnál.

A meccs egyébként több szempontból is különleges volt: a számára eddig nem ismerős jobbszélső poszton kezdett, ahol egyébként szintén jól teljesített. Először cserélték le a meccs közben, illetve először volt kezdő hétközi kupameccsen.

A következő mérkőzés ellenfeleit is kisorsolták már: a magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool színeiben legközelebb a West Ham Uniteddel méri össze erejét, csapatával együtt. Szokás szerint, mint minden meccs után, gratulálunk nemzetünk nagyjának!

Arról sajnos nem tájékoztattak, hogy a lelkes drukker kapott-e egy mezt, de ha tippelnünk kellene, akkor Szoboszlai nem csapott le az ajánlatra.

Itt megnézhetitek az azóta világhódító útjára indult lelkes rajongó bejegyzését, melyet a Trollfoci Facebook oldalán tettek közzé:

Itt pedig egy hosszú mélyinterjút hallgathattok meg a magyarok kedvenc focistájával, Szoboszlai Dominikkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás