promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikról döbbenetes videót tett közzé egy Liverpool-szurkoló, ezen lehidalsz azonnal
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szélsebesen terjed a közösségi oldalakon a videó, amely megmutatja Szoboszlai zsenijét.

Szoboszlai Dominik pár hónap alatt Liverpool egyik legkedveltebb labdarúgójává vált, akinek a nevét a szurkolók nagyon hamar a szívükbe zárták. Szoboszlais mezből kel el a a legtöbb a Liverpool Fc-shopjában, és már rengeteg dal is született a legendás magyarról, aki rövi időn belül a Vörösök egyik vezéregyénisége is lehet, persze csak akkor, ha ez még nem történt meg. A tehetséges magyar focista statisztikái is zseniálisak a Liverpool-ban, a pontosság és a precizitás nála nagyon fontos tényező a pályán. És legutóbb egy újabb statisztikai mutató terén tört meg a jég Szoboszlainál, kiosztott ugyanis egy gólpasszt, ami már önmagában nagy egyéni történelmi cselekedet volt, hiszen bármennyi liverpooli támadást is készített elő ebben az évben a Vörösknél, gólpassz még nem jött össze.

Majd nem sokkal rá jött az újabb gólpassz, amely egy több mint 50 méteres labda volt Szalah elé, az egyiptomi pedig köszönte, és azon nyomban be is vágta a labdát a kapuba.

Szoboszlai rendkívül sok mutatóban vezeti tehát a statisztikákat a Vörösöknél, és nemrégiben az egyik Liverpool FC-rajongó oldalra felkerült egy különleges videó, amely éppen bemelegítés közben mutatja meg a magyar középpályás labdamenetét a Liverpool másik nagy csillagával, Trent Alexander-Arnolddal. Az Empire of The Kop oldal is megjegyzi eközben, hogy ezek azok a jelenetek, amelyek tényleg megmutatják, hogy miért nem lehet panasz a két liverpooli játékos játékára a pályán. Nem mindennap futhat bele az ember ilyen zseniális jelenetekbe, ilyen precizitásba és pontosságba, miközben látszik a erőt adó lazaság is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás