promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg újabb csatát vesztett: egy igazi legenda választotta III. Károlyt helyette
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy David Beckham átállt a másik oldalra.

David Beckham elfogadta III. Károly király meghívását, és részt vesz vele egy vacsorán, amire nem mindennapi lehetőségként tekint. A hírek szerint ugyanis a király azt szeretné, hogy Beckham legyen a királyi alapítvány egyik nagykövete ezért is invitálta meg az egykori labdarúgót a fogadásra.

Beckham egyébként korábban hasonló szerepet töltött be a Harry herceg által szponzorált Invictus Games képviseletében 2014-ben, amikor is beteg és sérült nőknek, illetve szolgálati embereknek gyűjtöttek adományokat a sporteseményen.  A volt labdarúgó azonban azóta elhatárolódott Sussex hercegétől. Ez azt követően történt, hogy Harry feleségével, Meghan Markle-lel az Egyesült Államokba költözött, majd 2020-ban le is mondtak a brit királyi családban betöltött szerepeikről. A Beckhamhez közel álló források most azt mondják, hogy az egykori  labdarúgó olyan kitüntetésben reménykedik III. Károlytól, mint például a lovagi cím.

2003 júniusában egyébként Beckham már megkapta a Brit Birodalom Rendje kitüntetést a futballért végzett szolgálataiért,  2017-ben pedig felesége, Victoria Beckham is ugyanilyen kitüntetésben részesült a divathoz való hozzájárulásáért. 

A források szerint Beckham nagyon reménykedik abban, hogy a III. Károllyal való találkozás sikerrel zárul, ám vacsora során első körben a király leginkább arra lesz kíváncsi, hogy terveinek David megfelel-e, tudnak-e majd együttműködni. Az egykori focista egyébként igen jó viszonyt ápolt Harry herceggel az Amerikába költözése előtt, de volt egy hatalmas balhéjuk, ami miatt később hátat fordítottak egymásnak.

A bulvárhírek szerint egyébként azon vesztek össze, hogy Harry felesége, Meghan Markle azzal vádolta meg a Beckhamet és a feleségét, hogy bizalmas információkat szivárogtattak ki róluk a sajtónak. Ezek fényében pedig nem csoda, hogy a volt labdarúgó III. Károlyt választotta Harry helyett - írja a Daily Mail.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás