promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Beckham felesége 25 éve ugyanazt az ételt eszi, és még mindig nem unja
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Victoria Beckham a férjével ellentétben elég egysíkúan étkezik.

A sztárfocista, David Beckham és a Spice Girls énekesnője, Victoria 1997-ben kezdtek el randizni, két évvel később pedig összeházasodtak. Annak idején nem mindenki jósolt nekik nagy jövőt, de sokak meglepetésére még mindig együtt vannak, 4 közös gyermekük született, és állítólag jelenleg is nagyon boldogok egymással – úgy tűnik, hogy megtalálták a másikban az igazit.

Victoria Beckham az utóbbi évtizedekben igazi stílusikon lett, bár nem egyszer kapott támadást azért, mert egyesek már-már betegesen soványnak tartották őt. Úgy tűnik, hogy most a férje, David Beckham leránthatta arról a leplet, hogy miért ilyen karcsú a híresség, de nem ez volt a célja – csupán azt ecsetelte egy podcastben, hogy a feleségével ellentétben ő imád enni, egyenesen odavan a finom falatokért.

David Beckham sokak megrökönyödésére elárulta, hogy Victoria Beckham az utóbbi 25 évben végig ugyanazt ette: párolt zöldséget grillezett hallal – és hiába kínálgatta őt folyamatosan a futball-legenda, a felesége nagyjából egyetlen alkalommal fogadott el tőle kóstolót, de akkor is azért, mert terhes volt, és egy valóban elképesztően ízletes ételről volt szó.

Úgy tűnik, hogy Victoria Beckham egyáltalán nem unja, hogy már negyed évszázada minden egyes nap párolt zöldséget és grillezett halat eszik, szóval könnyen lehet, hogy ez a szépségének titka. David Beckham viszont imádja a különböző húsokat, borokat, és a múltkor is, mikor éppenséggel egyedül volt otthon, hihetetlen lakomát rittyentett magának, szóval ő is tud élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás