promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Beckham döbbenetes dologhoz hasonlította férje férfiasságát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő egyre szemérmetlenebbül beszél és viselkedik.

Victoria Beckham 1994 és 2000 között a Spice Girls tagjaként, Posh Spice becenéven épített magának világraszóló zenei karriert. 1999-ben pedig feleségül ment a korszak egyik leghíresebb focistájához, David Beckhamhez, és a tündérmese azóta is folytatódik vele.

A ma már 48 éves hölgy minden bizonnyal megélt néhány nehéz hetet, hónapot a lányok által körülrajongott férje mellett, de az utóbbi időkben úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk harmonikussá és kiegyensúlyozottá vált. És ez alighanem így van a hálószobában is.

Victoria – aki a nyilvános megjelenések során általában hűvös és távolságtartó – néhány éve meglepően pikáns vallomást tett kettejük szerelmi életéről. Az első közös otthonukban tükrös mennyezetet alakítottak ki az alvásra szolgáló helyiségben, leopárdmintás falakkal és berendezési tárgyakkal – egészen nyilvánvaló céllal, amit nem is érdemes részletezni.

„Minden éjszaka David Beckhammel bújok ágyba, szóval alighanem valami gond lenne velem, ha folyton csak aludni szeretnék. Többnyire nem viselek semmit, bár David nemrég meglepett egy szexi Agent Provocateur fehérneművel”

– mesélte meglepő nyíltsággal az énekesnő. Aki azt is elárulta, hogy szinte megrettent, amikor először meglátta leendő férje „hétmérföldes” férfiasságát. Természetesen túlzott, bár David néhány fehérneműreklámja azt sugallja, hogy a focistának soha nem kellett egyetlen nő előtt sem szégyenkeznie.

„Hatalmas, elképesztő, óriási. Ha így néznék ki, én csak alsónadrágban lépnék ki az utcára. Büszke vagyok arra, hogy még mindig remek a szexuális életünk. Tényleg nagy van neki, láthatjátok a reklámokban is, akkora, mint egy traktor kipufogócsöve”

– áradozott Victoria. A pár nem is hagyta kihasználatlanul a sztárfocista tehetségét, hiszen négy közös gyermeknek örülhetnek, akik közül a legnagyobb – a 23 éves Brooklyn – éppen a közelmúltban tartotta az esküvőjét, szóval a Beckham-házaspár hamarosan nagyszülővé is válhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás