promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemérmetlenül megmutatta a fenekét Victoria Beckham – hol van már az elegáns visszafogottság?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan fehérneműben tűnt fel, ami sokkolta női követőit.

Mintha kivetkőzött volna magából Victoria Beckham, amióta Brooklyn nevű fia megházasodott. Az egykori Spice Girls-tag talán most döbbent rá arra, hogy nemsokára nagymama lehet, pedig még messze van attól, hogy fejkendős nénikeként derengjen fel előttünk.

Az énekesnő a gyerkőcük világraszóló lagzija után férjura, az exfocista David Beckham frissen vásárolt jachtján pihente ki a fáradalmakat. Már akkor is feltűnő volt, hogy nem bujkált a lesifotósok elől, simán megmutatta a combját, sőt néha a bugyija is elővillant lazulás közben.

A pikáns sort most az Instagram-oldalán folytatta, ahol szemérmetlenül megmutatta a fenekét, vagy inkább tolakodón az arcunkba nyomta – ami ellen a férfi követőknek biztosan nem volt kifogásuk. A nőknek viszont annál több, hiszen Victoria az új body-kollekcióját reklámozta a fantasztikusan izgató fotóval, ám ez nem sült el túl jól.

A fekete-fehér képen egy kétségkívül formás popsit láthatunk, mivel azonban pár poszttal korábban egy fiatal modellen csodálhatjuk meg a szépséges fehérneműket, a rajongók rögtön vitát nyitottak arról, hogy kinek a fenekét ábrázolja az ominózus kép.

„Feltételezem, hogy nem lehet több 25-nél ez a modell egy ilyen tökéletes fenékkel… Ez valahogy nekem nem jön ki”

– szólt hozzá az egyik kommentelő. Miközben a témát lehozó brit Express című oldal szerint a kérdéses popsi valóban a 48 éves Victoria Beckhamé.

„Victoria is azt mondta, hogy az övé”

– védte meg más is a sztárt, de a többség azért ellene fordult:

„Miért egy gyerekkel reklámozod? Ez nem egy női kollekció?”

„Mindig is a rajongód voltam, de ez most szégyenletes. Hány nőnek van ilyen feneke? Most ezzel rossz üzenetet küldtél”

– háborogtak mások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás