promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz nem bír magával, ismét porig alázta Rékát: ezt már Kucsera Gábor sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kucsera Gábort teljesen lesokkolta, amit Alekosz mondott​

Nagy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata igen különleges viszony, hiszen nem volt köztük párkapcsolat, nem volt igazából szerelem, de mégis olyannyira kötődtek egymáshoz, hogy ez már több volt puszta barátságnál. Az Ázsia Expresszben azonban nem kevés balhé veszi őket körül.

Ez kezdődött azzal, hogy már a kalandreality kezdetén  Alekosz mindent Varsányi Rékával csináltatott, vele cipeltette a nehezebb táskákat, és minden feladatnak a nehezét rá hárította.

Azóta már több hét eltelt és anézők közül sokan tényleg nem értik, hogy Réka hogy engedhet meg ennyi mindent Alekosznak. Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában az izomceleb újabb összetűzésbe került. Történt ugyanis, hogy Alekosz és partnere egy lánynak a szobájába töltötte az éjszakát, amiről másnap reggel Kucsera Gábor és Tóth Dávid ki is faggatták őket.

Alekosz erre határozottan úgy válaszolt, hogy a 27 éves fotómodell nem volt az esete, ám mint fogalmazott: 

Szép volt, fotómodell volt. De nem volt valami törékeny, kicsit masszív volt. A Rékánál masszívabb...

Aleksoz ezek után arra is célzott, hogy partnerének vastag combjai vannak ez azonban annyira felbosszantotta Kucsera Gábort, hogy azonnal Réka védelmébe kelt.

"Rékának nincs is vastag combja" - mondta, majd a következő gondolatokat fogalmazta meg az eset kapcsán.

Nem tudom, mi játszódott le Alek fejében, én azt láttam, hogy Rékát néha porig alázza. Szerintem ő sokkal többet érdemel, sokkal több megbecsülést, sokkal több elismerést. És nem biztos, hogy ezt az Alek mellett fogja megkapni

- fejtette ki markáns véleményét a visszavonult kajakos.

A műsor forgatása óta eltelt egy kis idő, mostanra pedig úgy tűnik  Réka végleg meg is elégelte, hogy megalázzák és dolgoztatják, ugyanis úgy döntött, szakít Alekosszal. A Való Világ egykori szereplőjét tehát kirúgták, amiről Lakatos Levente műsorában beszélt bővebben a kétgyermekes anyuka.

Sok sérelmet okoztunk egymásnak. Vagyis én elmondhatom, hogy sok sérelmem van vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy akkor is elgondolkoznék, hogy szeretném -e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretettemmel és ez nekem már nem fér bele

- fogalmazott az Ázsia Expressz játékosa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás