promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus bugyija mind a két lábánál kilátszott? Igazán érdekes képek kerültek fel az internetre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miley Cyrus meglepte a rajongói az új szettjében, amely igazán bevállalós volt.

Miley Cyrus óriási utat járt be a Disney üdvöskéjéből ő lett a világ egyik leghíresebb énekesnője, miközben elképesztően sok átváltozáson ment át az évek alatt, és bizony nagyon sok korszaka is volt a tehetséges előadónak. Voltak vadabb és kitárulkozóbb periódusai, miközben rengetegszer ő volt a nyugalom megtestesülése is. Az Instagram-oldala hűen tükrözi ezt a hullámvasutat, hiszen az öltözködésében is nagyon látszik a változás. Legutóbb amúgy azzal került az újságok címlapjára az énekesnő, hogy elmondta, ki szerinte manapság az egyik legmenőbb művész a világon.

Nem kis megdöbbenésre, Miley azt mondta, hogy Billie Eilish az, ráadásul azt is hozzátette az énekesnő, hogy csodálja őt, és szívesen is dolgozna vele.

Amúgy most éppen milyen kroszakát is éli Miley Cyrus?

Azt nehezen lehet meghatározni, viszont az öltözéke alapján egy sokkal letisztultabb időszakát éli a bájos énekesnő, aki továbbra is imádja a bevállalós ruhadarabokat, amelyek néha igazán szemöldökfelhúzós rakciót váltanak ki a rajongóiból, hiszen nehéz pontosan meghatározni, hogy a ruhák kiképzése és az alsónemű olykor egyben van-e, illetve hol válik el a ruha a bugyitól, Most utóbbi állapotra látunk egy nagyon fura megfejtést, ahol a bugyi pántja nehezen meghatározható módon simul bele a ruhába, vagy éppen a ruha kiképzése tűnik úgy, mintha a bugyi alatta kilátszódna, felszínre kerülne?

Nos, nagyon nehéz eldönteni a ruha alapján, épp ezért tűnik nagyon bevállalósnak, miközben úgy is értelmezhetjük, hogy totálisan vissazfogott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás