promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus fehérneműje úgy megfeszül a testén, hogy a szemed nem bírod róla levenni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elképesztő képeket tett közzé a közösségi oldalán, szenzációs formában van.

Miley Cyrusnak különböző korszakai voltak az életében, ő az, akit a világ a Disney csatorna egyik nagyon híres sorozatában ismert meg, majd pár év múlva már a színpadon is láthattuk őt, kitűnő hangja és bevállalós, temperamentumos természete után pedig a színpadi jelenléte is igazán egyedire sikeredett mindig. Persze sokszor került ezek miatt botrányba is, készültek róla nagyon kínos fotók is az elmúlt évtizedben, ennek ellnére mindig, ha látunk róla egy fotót, azt gondoljuk, hogy nagyon természetes az, ahogy ezeken a képeken kinéz, nem hazudtolja meg magát.

Az Instagram-oldalán pedig mindig belefuthatunk valami nagyon menő tartalomba, ahol a képek mindig nagyon profik.

Most pedig a brit Vogue kérte fel őt egy fotózásra, és bizony nagyon jó képek készültek a harmincéves énekesnőről. Aki nemcsak a címlapra került, hanem egy nagy interjú keretében nagyon sokat beszélt még magáról is. Az interjúban sokat beszélt az énekesnő arról is, hogy a hírnévnak bizony vannak nagyon negatív következményei is, fiatalként korábban nagyon szigorúan ítélkeztek róla. 

Az elmúlt időszakban amúgy tudatosan kerülte a sajtómegjelnéseket,, még a pár hónappal ezelőtt publikált videóklip esetében is abban bízott, hogy majd a nyilvánosság felkapja, így nagyon a promócióval nem foglalkozott, és igaza lett, a dal és a klip óriási figyelmet kapott, és mindezt direkt forgalomból, és ez a mai világban egy óriási szenzáció.

Az interjúban amúgy arról is beszélt, hogy nem vágyik gigantikus koncertekre, inkább kisebb fellépésekkel szeretne élni az elkövetkező időszakban, egyszerűen kényelmetlenül érezte magát a színpadon annyi ember előtt.

Íme az elképesztő fotók az Instagram-oldaláról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás