promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit a békéről: Azahriah nem bírt magával és G.w.M. zenéjével kínozná ellenségeit, ezt nem fogja szó nélkül hagyni az önérzetes rapper
Borítókép:  Youtube - PromoHAZAIZENEK
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah szókimondó dalban fejezte ki véleményét kollégájáról, vajon mennyire lesz kemény a válaszcsapás?

Azahriah mostanában talán az ország leghíresebb embere. Bármit csinál, óriási sajtóvisszhangja van, tripla teltházzal ad jövőre koncertet a Puskás Arénában, potenciális világsztár, a még mindig csak 21 éves újpalotai srácnak a korábban még sohasem látott sikeresség ellenére azért nem lehet túl egyszerű.

A rajongók mellett ugyanis mindig vannak ellenségek, és sokáig úgy tűnt, hogy Azahriah egyik leghangosabb kritikusa G.W.M lesz. Hónapokon keresztül ment köztük az oda-vissza üzengetés, kölcsönösen beszóltak a másiknak, ráadásul nem is mindig finoman: G.W.M például senkiháziként, és tiszteletleként, valamint obszcén kifejezésekkel is hivatkozott Azahriahra.

A legutóbbi tripla telházas stadionkoncert hírére azonban már G.W.M is békülékenyebb hangnemet ütött meg Azahriahval szemben, gratulált az újpalotai zenésznek, elismerését fejezte ki és példátlannak nevezte amit elért, és állítása szerint leültek Azahriah-val megbeszélni a dolgokat, ráeszméltek hogy a sajtó erősen felfújta a konfliktusukat, és további sok sikert kívánt neki.

Sok Azahriah rajongó némileg képmutatónak érezte a videót, G.W.M ugyanis pont akkor tette azt közzé, akkor Azahriah a szakmai karrierje eddigi csúcsára ért, miközben a párhuzamosan bejelentett élőzenekaros G.W.M bulira már közel sem fogynak olyan jól a jegyek, pedig az nem egy stadionba van meghirdetve.

Azahriah azonban egyik dalában visszaszólt G.W.M-nek, noha nem direkt módon. Ebben arról énekel, hogy barátja hátba szúrta őt, akinek kéne egy méltó büntetés, ami lehetne az, hogy kalapáccsal széttöri a kezét - vagy G.W.M-et hallgattat vele. Úgy tűnik, Azahriah a két potenciális büntetést hasonló mértékűnek gondolta.Bár a szám korábbi, úgy tűnik Azahriah részéről is volt ellenszenv G.W.M irányába, noha ebben a számban inkább a zenéjén, mint a személyén gunyolódik. Ki tudja, még a jövőben az is elképzelhető, ha a két zenésznek sikerül tartósan elásnia a csatabárdot, még akár közös számmal is meglephetik a rajongóikat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás