promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szédítő a kilátás Erős Antónia 11. kerületi otthonából, most megmutatta milyen pompában hangolódik az adásokra a sztárhíradós
Borítókép:  Youtube - endreijudittal
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A panorámán kívül más is meglepetést fog okozni a felvételen.

Erős Antónia a haza televíziózás megkerülhetetlen arca, de sok más pályatársával ellentétben őt nem a magánélete kiteregetése, vagy ilyen-olyan műsorokban elvállalt szereplések jutatták ebbe a pozícióba: vérprofi híradósként sok-sok éve szolgáltatja a híreket az embereknek és van valami tekintályes a megjelenéséban. Sokan adnak a szavára, önkéntelenül magára vonja a figyelmet ha megszólal, olyan ember, aki hitelesen tudja átadni a napi történéseket sok millió embernek. Éppen ezek miatt igazi kuriózum, ha esetleg Antónia valamilyen minimális módon is, de megmutatja a hétköznapjait, esetleg valamilyen személyes élménybe avat be, vagy mint jelen esetben, elkalauzol minket az otthonába.

Most sok követőjét meglepte egy privát videóval, aminek nagyon örültek a rajongók, Hosszúréten található lakásában készítettek róla felvételt. Hosszúrét a 11. kerületnek egy igen kedvelt, csendes, kertvárosi része, mely tökéletesen alkalmas a tartalmas, nyugodt pihenésre, a nagyváros zajától egyáltalán nem kell tartani.

Ezt rögtön az első felvételből láthatjuk is, ahol a szemünk elé tárul a mesés kilátás, amerre a szem ellát mindehol élénkzöld növényzetben gyönyörködhetünk.

Nem csoda, ha egy ilyen hely inspirálja Erős Antóniát és hamar megértjük, hogy miért az erkélyen csinálja azt a mindennapos tevékenységet, ami élete fontos részét képezi.

Itt kapott ugyanis helyett Antónia privát kis edzőterme, amely bár nem túl sok gépből áll, az első ránézésre látszik, hogy prémium termékeket válogatott össze. A terasz kellően nagy, így elfér az ellipszis tréner és az a pad is, melyen súlyzozni szokott és amiben ezeket az eszközöket tartja.

Valószínűleg előre sejtette, hogy leesett állak sorát hagyják majd maguk után az emberek a kommentek között, hiszen amellett, hogy otthonába is betekintést nyerhettünk, egy másik extrém dolog is megmutatkozik a képeken: Antónia feszülős edzőruhában. És ez bizony kilátáshoz hasonló csodalátvány. A gépekhez instrukciókat is hagyott: 20 perc az ellipszis tréneren, majd súlyzós edzés és kész is a csodaforma.

Abban nem vagyunk biztosak, hogy ez ennyire, mindenesetre a különleges felvételeket ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás