promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Curtis végre megmutatta az álomotthonát, ilyen gardróbszobát sem sűrűn lát az ember
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis betekintést engedett a csodaszép házába.

Curtis pár hónapja úgy döntött, hogy maga mögött hagyja Majkát, és változásokat eszközöl az életén, a karrierjén. Úgy tűnik, hogy bevált neki a dolog, hiszen rengeteg fellépése van a zenekarával, hamarosan a The Voice című tehetségkutató műsor coachaként láthatjuk őt az RTL-en, illetve a szerelmével, Barnai Judittal közösen vettek maguknak egy csodaszép házat vidéken.

Nemrég elég rémisztő dolog történt Curtisszel és a párjával, ugyanis valaki betört az otthonukba. Szerencsére nem jutott teljesen be az elkövető, ugyanis valami megzavarhatta őt, és „csak” az ablakot és a szúnyoghálót rongálta meg, de természetesen nagyon dühös lett a rapper az eset miatt, hiszen rettenetes érzés, ha valaki illetéktelenül be akar hatolni az ingatlanunkba, és ki akar fosztani minket – Curtis amúgy elmondta, hogy nem tart a házban pénzt, ékszert, szóval alapból is rossz lóra tett az elkövető.

Közben folyamatosan, szépen fejlesztgeti az álomotthonát Curtis és Barnai Judit, nemrég például megmutatták, hogy milyen gyönyörű gardróbszobájuk lett – a felvételek alapján a rapper már szépen be is lakta a bútorokat, amik úgy tűnik, hogy szürke színben pompáznak, és fantasztikusan néznek ki.

Joggal lehet büszke a rapper erre a házra, hiszen remekül néz ki, valószínűleg nagyon boldogok lesznek itt, főleg úgy, hogy még a kisfia is kapott benne egy szobát. Curtis amúgy megnyugtatta a környéken élő embereket, akik attól féltek, hogy majd hangos bulik fogják megzavarni a nyugalmukat, ugyanis a híresség elmondta, hogy egyáltalán nem tervez ilyesmit, szóval senkinek sem kell aggódnia.

Itt lehet megnézni Curtisék új gardróbját:

És így fest kívülről a ház:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes beszélgetést Curtis és Hajdú Péter között:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás