promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Natalia Oreiro egy igazi vad angyal: a kamera hirtelen egy pontra közelített, szemkápráztatóan izgató felvételek kerültek ki róla
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Natalia Oreiro dögösebb mint valaha: egy ágy alatti titkos dobozba dugnánk el legszívesebben a fantáziamozgató képeket.

Magyarországon a kétezres években még nagyon más volt a televíziózás kultúrája mint most: korántsem lehetett ennyi magyar sorozatból válogatni, de akkor még nem gyűrűztek be az azóta hazánkban elképesztő népszerűségnek örvendő török alkotások sem. A sorozatgyártás privilégiuma akkoriban a braziloké, a mexikóiaké, a venezuelaiaké és az argentíneké volt. Sok változatossággal nem lehetne ezeket az alkotásokat megvádolni: általában, aki látott egyet, az többnyire látta az összes többit is: a sorozat első részében találkozik egy fiú és egy lány és bár életükben ekkora villamcsapás szerelmet nem éreztek, nagyjából 300 részen keresztül mindenféle bonyodalmak miatt nem lehetnek egymáséi. Mai szemmel nézve elképesztően idegesítő a rengeteg kommunikációból fakadó hiba és nem is közvetít éppen reális, vagy követendő példát az emberi kapcsolatokról és annak alakításáról mégis: bosszantóan szórakoztató volt ez akkoriban.

Ennek egyik igazi zászlóshajója az argentin Vad Angyal című telenovella volt, melyet 1998 és 1999 között vetítettek a tévében, hatalmas sikerrel. A főbb szerepeket Natalia Oreiro vitte, aki Milagros szerepébe bújt, a hősszerelmes pedig a szintén akkoriban szuperszexinek számító Facundo Arana, aki Ivo di Carloként nők millióinak a szívét hódította meg. A cikk kedvéért kicsit frissítettem a tudásomat a sorozattal kapcsolatban, mivel még 10 éves sem voltam, amikor láttam, most pedig már a krisztusi kort taposom és nem tévedtem a bevezetőmben. Van itt minden, ami két szerelmes közé soha semmikor nem tudna állni a való életben, mert három jól irányzott kérdéssel meg lehetne oldani a félreértést: mozgássérültséget megjátszó unokatesó, aki szerelmes a főhősnőbe, alkoholista anya, aki utálja a főhősnőt, egy ex, akit senki nem kedvel de valamiért nem mondják meg neki, hogy költözzön ki a házból, szóval állandóan ott téblábol, karrierista apa, akinek törvénytelen gyerekei vannak, de pont az akit hivatalosan nevel épp nem a sajátja és persze egy srác meg egy lány, akik már csak életkorukból fakadó bölcsességüknél fogva esetleg megbeszélhetnék pontosan mit akarnak egymástól.

Azóta eltelt 24 év, Natalia Oreiro pedig immáron a 46. életévét tapossa. Külsején azonban nem fog az idő vasfoga és évről évre olyan képek kerülnek elő róla, mintha ismerné a fiatalság titkát.

A most készült párducos, neccharisnyás, latexes fotósorozatot ide kattintva tudod végiggörgetni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás