promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kemény szavakat mondott az izraeli konfliktusról: ellentmondást nem tűrő véleményt fogalmazott meg
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majkánál betelt a pohár és ezt mondta a történtekről.

Megszokhattuk már, hogy Majka nem éppen visszafogott, konfliktuskerülő stílusáról híres és nem rejti véka alá a véleményét akármilyen témáról is legyen szó. Nemrégen szörnyű hír sújtott le a világra: a Hamász nevű terrorszervezet váratlan támadást indított Izrael ellen és a merényleg óta az egész övezetben vérre menő harcok, küzdelmek folynak. Majka bár igen forró vérmérsékletű ember, ezt a TV2 Sztárban Sztár című műsorában mentorként is rengetegszer megmutatja, mindenképpen a békepárti emberek sorát erősíti, nem támogat semmiféle agressziót.

Országunkat először az orosz ukrán konfliktus rázta meg, ekkor rengetegen kifejezték együttérzésüket a sérültek, sebesültek, halottak, menekültek, hozzátartozók felé, most pedig ugyanez a helyzet, csak egy másik kontinenssel arrébb, ami nem teszi kevésbé fájóvá a történtek borzalmait. Ebben a helyzetben lehet Majka is, aki egy csodá képet osztott meg két kisgyermekről, akik a különbözőségeik ellenére is tökéletes szeretetben és harmóniában vannak, kommentárként pedig ezt fűzte a felvételhez:

Legyen átkozott minden háború !! Most és mindörökké !!!

Majka két gyermekes édesapa, így különösen szörnyű lehet neki azokat a híreket olvasni, amik Izraelből érkeznek, érthető hát, hogy besokallt és ilyen formában fejezte kis azt, hogy elég az öldöklésből. A kommentelők egyetértettek vele, bár sokan keserűen szólaltak fel: mondván egy Instagram kiírás sajnos semmit sem fog javítani egy ennyire elmérgesedett helyzeten, többen viccelődtek is azzal, hogy nem értik mire volt jó ez a bejegyzés. Sajnos az tény, hogy innen nem sokat tudunk tenni, de ha mást nem is, annyit legalább érnek az ilyen gesztusok, hogy emlékeztetik rá az embert: sokan vannak közöttünk akit szeretik a békét, a nyugalmat és nem kell minden áron, minden nap megvívni a saját csatáinkat sem, élhetünk egymás mellett nyugalomban, tiszteletben.

Az ominózus bejegyzést ide kattintva tudjátok megtekinteni, mindenki döntse el, hogy belőle milyen érzéseket vált ki a rapper posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás