promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feljelentették Hajdú Pétert: Majka miatt került bajba a népszerű műsorvezető
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bajba került Hajdú Péter, Majka okozta az egész kavarodást.

Hajdú Péter az ország az egyik legsikeresebb médiaszemélyisége. A nagyközönség még a rendkívül sikeres NévShow című műsorból ismerhette meg műsorvezetőként, ám Hajdú nem csak a képernyőn dolgozott, különböző produceri és háttérmunkákat ellátva már régóta építi médiakarrierjét.

Legújabb műsorában szakított a televíziós hagyományaival, kifejezetten YouTube-ra álmodta meg a koncepciót, ami a Beköltözve Hajdú Péterhez címet kapta. A műsor technikailag nem marad el a nagy tévés produkcióktól, profi stábbal és eszközparkkal dolgoznak.

A műsor lényege nem túl bonyolult: egy ismert emberrel folytat kötetlen beszélgetést. Legutóbbi vendége Majoros Péter, azaz Majka volt. Az ózdi rapper sosem a visszafogottságáról volt híres, a rap zene műfaji követelménye az "odamondás". Majka testét több tetoválás is díszíti, ezek egyike a "Szókimondó szövegek" felirat.

Úgy tűnik azonban, hogy ezúttal kicsit messzire ment a szókimondásban az ózdi fenegyerek: bár a videó már túl van 200.000 megtekintésen, nem mindenkinek nyerte el a tetszését a stílus. Nagyon sokan jelentették a trágár tartalom miatt, Majka és Hajdú sem fogta vissza magát, nem éppen irodalmi szalonokba illő párbeszédet folytattak. Igazából senki nem is várta ezt tőlük, de a közönségnek kicsit sok volt az explicit nyelvezet: nagyon sokan jelentették  a YouTube-nak a videót a vulgáris beszéd miatt, ami emiatt 18+-os kategóriába tette azt.

Sziasztok! Talán már láttátok, hallottátok, hogy a Frizbi TV YouTube csatornánkon elindult a Beköltözve Hajdú Péterhez című reality talkshow is. Ez az első olyan reality talkshow Magyarországon, amit kifejezetten a YouTube-ra gyártunk, televíziós stábbal, és televíziós kamerákkal (8 kamera) Bár a műsor kicsit más, a díszlet pedig teljesen, de a műfaj, a főszerkesztő és a rendező is ugyanaz, mint az Összezárva Hajdú Péterrel esetében. Az első adás vendége Majka volt, a megtekintése már túl van 220 ezren, de nemrég kaptunk egy értesítést a YouTube-tól, hogy többen jelentették a műsort a szókimondó tartalma miatt, ezért a hozzáférést korlátozták: csak felnőttek nézhetik meg.

Hajdúra úgy látszik nagy hatással voltak az események, ugyanis már előre jelezte, hogy következő vendége, Szabó Zsófi szintén elég szókimondó volt, figyelmeztette a közönsége érzékeny tagjait.

A kommentelők megosztottak a témában, van aki szerint ettől hiteles a műsor, mások pedig úgy vélik, hogy azért a stíluson lenne mit finomítani. Nekünk nem feladatunk az értékítélet, de annyit kijelenthetünk, hogy kötelezve senki nincs arra hogy nézze - a legnagyobb videómegosztó oldalon bizonyára mindenki talál ízlésének és vérmérsékletének megfelelő műsorokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás