promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő luxus Hajdú Péter lakásában? Leesik az állad a látványtól, íme az első videó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lassan elindul Hajdú Péter új beköltözős műsora, és a YouTube-on már egy kis kedvcsinálót is találunk hozzá.

Már alig maradt hátra pár nap, és indul a legnagyobb közösségi videómegosztó portálon, a YouTube-on Hajdú Péter új beköltözős reality talkshowja, amelyben ismét a magyar sztárvilág krémjét látja majd vendégül, és rengeteg titok is kiderül majd a sztárokról a fesztelen beszélgetések közepette. Az új műspr a már korábban bevett formátumhoz hasonló lesz, így akik azt már imádták,

ezt is nagyon könnyen majd a szívükbe fogják zárni.

Amúgy még júniusban érkezett a hír, tehát a nyár lejeén már tudtuk, hogy érkezni fog a Frizbi TV nevű Youtube-csatornán a műsor. Hajdú Péter nemrégiben pedig Instagram-on számolt be róla, hogy az első vendége Majka lesz, ő fogja tehát meglátogatni első ízben Hajdú Pétert. A talkshow címe amúgy az lesz, hogy Beköltözve Hajdú Péterhez. A beharangozóban azt is hozzátette Hajdú Péter, hogy nagyon várta már, hogy elkészüljön, illetve azt is megírta, hogy Magyaroszágon elsőként készítenek YouTube-ra reality talkshow-t, tehát ez is óriási újdonság a magyar médiatérben.

Hajdú Péter YouTube-csatornáján pedig folytatódik majd a Frizbi is.

Korábban amúgy a TV2-n és a LifeTV-n futott hasonló műsora Hajdúnak, ám azokhoz képest változás lesz, hogy most a vendég nem fog ott aludni a műsorvezetőnél. Ám a célra berendezett lakásstúdióban majd hosszasan fog beszélgetni vendégivel. Az első műsorban tehát Majkát látja vendégül, aki a beharangozó szerint Curtis-szel való kapcsolatáról is beszél majd a műsorban.

A videó elején azt is láthatjuk, ahogy Majka viccesen megérkezik, és megkérdezi Hajdútól, hogy itt lakik-e, majd a beszélgetés már ekkor nagyon viccesen vált könnyű mederbe.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás